Dengarkan Kalung Emas lagu dari Didi Kempot dengan lirik

Kalung Emas

Didi Kempot23 Jun 2015

Lirik Kalung Emas

Kalung Emas - Didi Kempot

Written by:Didi Kempot

 

Kalung emas sing ono gulumu

Saiki wis malih dadi biru

Luntur koyo tresnamu

Luntur koyo atimu

Ra nyono kowe lali karo aku

 

Kalung emas ku mbiyen tak tuku

 

Tak pasrahke mung kanggo sliramu

Gedhe roso tresnaku

Yo mung kanggo sliramu

Ra nyono kowe lali karo aku

 

Loro atiku atiku kelaran loro

Rasaning nganti tembus ning dhodho

 

Nangisku iki

Mergo kowe sing nggarai

Kebangeten opo salahku iki

 

Opo dosaku iki

 

Kalung emas ku mbiyen tak tuku

 

Tak pasrahke mung kanggo sliramu

Gedhe roso tresnaku

Yo mung kanggo sliramu

Ra nyono kowe lali karo aku

 

Loro atiku atiku kelaran loro

Rasaning nganti tembus ning dhodho

 

Nangisku iki

Mergo kowe sing nggarai

Kebangeten opo salahku iki

 

 

Opo dosaku iki

Komentar untuk Kalung Emas (236)

Siti Rubingah
Siti Rubingah

❤❤❤❤❤

itiN7zwa5zz
itiN7zwa5zz

k enapa gk bisa memutar lagu gk bisa diply

Na Yon Di
Na Yon Di

lagunya legenda

Waleh Wale
Waleh Wale

😭😭😭😭😭😭

ディアンアユ
ディアンアユ

samaa

pengen bgt bisa liat konsernya malah keburu pergi

adi
adi

cocok kie lagu sing di tingal selingkuh ro bojo ku

kanaya
kanaya

nangis ku ini mergo koe sing njalari

kurniawan
kurniawan

ambyarrr😂

Naima
Naima

nangis ku ikiiiii

kebangetan opo salah ku iki....

wie
wie

kebangetan opo salah ku iki....