Dengarkan Sewu Kutho lagu dari Didi Kempot dengan lirik

Sewu Kutho

Didi Kempot23 Jun 2015

Lirik Sewu Kutho

Sewo kuto uwis tak liwati

Sewu ati tak takoni

Nanging kabeh

Podo rangerteni

Lungamu neng endi

Pirang tahun aku nggoleki

Seprene durung biso nemoni

Wis tak coba

Nglaliake jenengmu

Soko atiku

Sak tenane aku ora ngapusi

Isih tresno sliramu

Umpamane kowe uwis mulyo

Lilo aku lilo

Yo mung siji dadi panyuwunku

Aku pengin ketemu

Senajan wektumu mung sedhela

 

Kanggo tombo kangen jroning dodo

Wis tak coba

Nglaliake jenengmu

Soko atiku

Sak tenane aku ora ngapusi

Isih tresno sliramu

Umpamane kowe uwis mulyo

Lilo aku lilo

Yo mung siji dadi panyuwunku

Aku pengin ketemu

Senajan wektumu mung sedhela

Senajan wektumu mung sedhela

Tak nggo tombo kangen jroning dodo

 

Tak nggo tombo kangen jroning dodo

Komentar untuk Sewu Kutho (674)

danu atmoko
danu atmoko

pagi lur ngopi sambil denger lg koplo

kasw@ndi
kasw@ndi

teringat masa2 sulit dahulu😭😭😭

mass
mass

mawar bodas

Al Fatihah...

Ronggank
Ronggank

Aku seprene.. Ora percoyo.. awakmu ninggal aku .. rabi karo wong lio.. 😭😭😭 wes ak cobo.. ngelalék awak mu..!

Desta Prianto
Desta Prianto

mantap pakde didi kempot🙂👍

Budiman Chandra
Budiman Chandra

Al Fatihah...

nike
nike

wong seng tak sayang wes di sawat wong, messake tenan

haris
haris

lillo lilloo aku lillooo..sak tenane aku tresno sliramu

Nafitri Kurnia
Nafitri Kurnia

❤️

Tugi Yanto
Tugi Yanto

lagu Didi kempot memang buat kangen semua orang meskipun orangnya udah nggak ada tapi lagunya masih ngangenin