Dengarkan Cucak Rowo lagu dari Harry dengan lirik

Cucak Rowo

Harry, Didi Kempot, Iin22 Jul 2014

Lirik Cucak Rowo

Kucoba coba melempar manggis

Manggis kulempar mangga kudapat,

Kucoba coba melamar gadis

Gadis kulamar janda kudapat

Jamane jamane jaman edan

Wong tuwo rabi perawan

Prawane yen bengi nangis wae

Amargo wedi karo manuke

Iki piye iki piye iki piye

Iki piye iki piye iki piye

Wong tuwo rabi perawan,

Wong tuwo rabi perawan,

Prawane yen bengi nangis wae,

Prawane yen bengi nangis wae,

Amargo wedi karo manuke

Amargo wedi karo manuke

Manuke manuke cucak rowo,

Manuke manuke cucak rowo,

Cucak rowo dowo buntute

Cucak rowo dowo buntute

Buntute sing akeh wulune,

Buntute sing akeh wulune,

Buntute sing akeh wulune,

Yen digoyang ser-ser aduh enake

Yen digoyang ser-ser aduh enake

Yen digoyang ser-ser aduh enake

 

 

Komentar untuk Cucak Rowo (37)

ary
ary

👍👍

Rizki Armandha Rosi
Rizki Armandha Rosi

p

sopo maneh seng biso koyo mas didi kempot kagen karo karya2 ne cb klo isek urip pasti wes ono karyane seng anyar maneh ☺️

Handoro Ricky
Handoro Ricky

suka

Panji
Panji

sopo maneh seng biso koyo mas didi kempot kagen karo karya2 ne cb klo isek urip pasti wes ono karyane seng anyar maneh ☺️

Nayla Mutiara
Nayla Mutiara

suka banget dengan lagunya dari dulu

Wigati Febrianti
Wigati Febrianti

suka

David Dgalle
David Dgalle

👍

Frans
Frans

aduhai

tinggl@gmail.com
tinggl@gmail.com

aku suka banget sama bang Didi kempot

baim
baim

cihuy laguwe mantap tenan.