Dengarkan Plong lagu dari Didi Kempot dengan lirik

Plong

Didi Kempot23 Jun 2015

Lirik Plong

Piong - Didi Kempot

Written by:Didi Kempot

Plong rasane njero dadaku

Rasane mak plog lego atiku

 

Wis ora nyut nyut sirahku

Saiki aku wis ora ngelu

 

Plong rasane njero dadaku

Rasane mak plong lego atiku

 

Wis ra dag dig dug jantungku

Saikia wis kangenmu

 

Rasane he he he

 

Yo mak plong

 

Rasane kepiye

 

Plong plong plong

 

Rasane kaya ketiban ndaru

 

Lintang kamulyan nibani dadaku

Sing lali wis eling karo aku

 

Gelem mulih gelem bali karo aku

 

Njanur gunung rasane nggumun setahun

Ora rugi rino wengi anggonku nyuwun

Matur nuwun pancen kowe sing tak suwun

Rasane yo mak plong

 

Rasane plong plong plong

 

Plong rasane njero dadaku

Rasane mak plog lego atiku

 

Wis ora nyut nyut sirahku

Saiki aku wis ora ngelu

 

Plong rasane njero dadaku

Rasane mak plong lego atiku

 

Wis ra dag dig dug jantungku

Satikia wis kangenku

 

Rasane he he he

 

Yo mak plong

 

Rasane kepiye

 

Plong plong plong

 

Rasane kaya ketiban ndaru

Lintang kamulyan nibani dadaku

Sing lali wis eling karo aku

 

Gelem mulih gelem bali karo aku

 

Njanur gunung rasane nggumun setahun

 

Ora rugi rino wengi anggonku nyuwun

Matur nuwun pancen kowe sing tak suwun

 

Rasane yo mak plong

 

Rasane plong plong plong

 

Rasane yo mak plong

 

Rasane kapiye

 

Yo mak plong

 

 

Plong

Komentar untuk Plong (35)

kaztono
kaztono

plong koyo atiku......,pakde ,,,,,joss

kangbudi03
kangbudi03

plong teunan, asssooooyyyy .....

haris
haris

istirahat kerjo..plonk

Suliwa Putra
Suliwa Putra

salam santun saking kulo😊 anak perantauan wonten medan☺ semoga sehat selalu☺

Kaswanto
Kaswanto

plong lah atiku mantapp

Aep Sahroni
Aep Sahroni

poko e manteeep

mellya santi
mellya santi

Enak tenan

nayawicaksaning
nayawicaksaning

👍

Arin Afrian
Arin Afrian

rasane enak tenang

Hilal Kahfi
Hilal Kahfi

joshhh 😉