Dengarkan Suketeki lagu dari Novi Agustin dengan lirik

Suketeki

Novi Agustin23 Jul 2018

Lirik Suketeki

 

Aku tak sing ngalah

Trimo mudur timbang loro ati

Tak uyako wong kowe wis lali

Ora bakal bali

Paribasan awak urip kari balung

Lilo tak lakoni

Jebule janjimu jebule sumpahmu

Ra biso digugu

Wong salah ora gelem ngaku salah

Suwe-suwe sopo wonge sek betah

Mripatku uwis ngerti sak nyatane

Kowe selak golek menangmu dewe

Tak tandur pari jebul tukule suket teki

Paribasan awak urip kari balung

Lilo tak lakoni

Jebule janjimu jebule sumpahmu

Ra biso digugu

Wong salah ora gelem ngaku salah

Suwe-suwe sopo wonge sek betah

Mripatku uwis ngerti sak nyatane

Kowe selak golek menangmu dewe

Tak tandur pari jebul tukule suket teki

Wong salah ora gelem ngaku salah

Suwe-suwe sopo wonge sek betah

Mripatku uwis ngerti sak nyatane

Kowe selak golek menangmu dewe

Tak tandur pari jebul tukule suket teki

 

Tak tandur pari jebul tukule suket teki

Komentar untuk Suketeki (19)

mayahusein
mayahusein

smua lagu" Alm. mas Didik Kempot kusuka bnget

hemm

Susana Jumilah
Susana Jumilah

ayah ku suka banet lagu ini

Risno Encek
Risno Encek

hemm

riogegunawan
riogegunawan

keren banget

Ajo Ajb
Ajo Ajb

jozzzz...

Azzam Muharram
Azzam Muharram

tarik sis

Saripudin
Saripudin

mantap

ilham
ilham

HGSDE. SETELAH. PADA LINGKUNGAN MENJADI GAMBAR CVOUGYRIS

maridjan
maridjan

Yg bisa copy paste , hp nya canggih 😂😁😋 🐘⃢⃢🦧⃢🦘⃢🐁⃢🦄⃢🐓⃢🐎

Llycptr
Llycptr

Yg bisa copy paste , hp nya canggih 😂😁😋 🐘⃢⃢🦧⃢🦘⃢🐁⃢🦄⃢🐓⃢🐎