Dengarkan lagu Pamer Bojo nyanyian Via Vallen dengan lirik

Pamer Bojo

Via Vallen13 Mac 2019

Lirik Pamer Bojo

Pamer Bojo - Via Vallen (薇娅·瓦伦)

Lyrics by:Didi Kempot

Composed by:Didi Kempot

Koyo ngene rasane wong nandang kangen

Rino wengi atiku rasane peteng

Tansah kelingan kepingin nyawang

Sedelo wae uwis emoh tenan

Cidro janji tegane kowe ngapusi

Nganti seprene suwene aku ngenteni

Nangis batinku nggrantes uripku

Teles kebes netes eluh neng dadaku

Dudu klambi anyar sing neng njero lemariku

Nanging bojo anyar sing mbok pamerke neng aku

Dudu wangi mawar sing tak sawang neng mripatku

Nanging kowe lali nglarani wong koyo aku

Nengopo seneng aku yen mung gawe laraku

Pamer bojo anyar neng ngarepku

Cidro janji tegane kowe ngapusi

Nganti seprene suwene aku ngenteni

Nangis batinku nggrantes uripku

Teles kebes netes eluh neng dadaku

Dudu klambi anyar sing neng njero lemariku

Nanging bojo anyar sing mbok pamerke neng aku

Dudu wangi mawar sing tak sawang neng mripatku

Nanging kowe lali nglarani wong koyo aku

Nengopo seneng aku yen mung gawe laraku

Pamer bojo anyar neng ngarepku

Nengopo seneng aku yen mung gawe laraku

 

Pamer bojo anyar neng ngarepku

Komen untuk Pamer Bojo (5)

Toby Adonijah
Toby Adonijah

versi idol tetap terbaik....tiara idol

wan_jagung
wan_jagung

mmg ranggie

style song...reggea

miss ieylla
miss ieylla

style song...reggea

Zack Kiefly
Zack Kiefly

Gak pakei cendol dawet ... 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣

Viviaos
Viviaos

oritusn ons lsurusn ons