Dengarkan lagu BILA NANTI nyanyian Nabila Maharani dengan lirik

BILA NANTI

Nabila Maharani5 Dis 2021

Lirik BILA NANTI

Bila Memang Engkau Tak Lagi Cinta

Lebih Baik Engkau Katakan Saja

Ku Relakan Bila Kau Ingin Pergi

Meninggalkan Luka Didalam Hati

 

Cukup Sudah Kau Lukai Hatiku

Yang selalu tulus mencintaimu

Ku ikhlaskan semua yang terjadi

Ku akhiri cukup sampai disini

 

Pergilah engkau bersamanya

Anggaplah diriku yang tak pernah ada

Aku mohon jangan lukai hatinya

Cukup aku saja

 

Bila nanti engkau tak bahagia

Kembalilah pintu selalu terbuka

Namun hati takkan bisa kembali

Seperti dulu lagi

 

Cukup sudah kau lukai hatiku

Yang selalu tulus mencintaimu

Ku ikhlaskan semua yang terjadi

Ku akhiri cukup sampai disini

 

Pergilah engkau bersamanya

Anggaplah diriku yang tak pernah ada

Aku mohon jangan lukai hatinya

Cukup aku saja

 

Bila nanti engkau tak bahagia

Kembalilah pintu selalu terbuka

Namun hati tak kan bisa kembali

Seperti dulu lagi

 

Pergilah engkau bersamanya

Anggaplah diriku yang tak pernah ada

Aku mohon jangan lukai hatinya

Cukup aku saja

 

Bila nanti engkau tak bahagia

Kembalilah pintu selalu terbuka

Namun hati tak kan bisa kembali

Seperti dulu lagi

 

Aku mohon jangan lukai hatinya

Cukup aku saja

 

Bila nanti engkau tak bahagia

Kembalilah pintu selalu terbuka

Namun hati tak kan bisa kembali

Seperti dulu lagi

 

Namun hati tak kan bisa kembali

 

Seperti dulu lagi

Komen untuk BILA NANTI (272)

Ezrin Natasha
Ezrin Natasha

♥️♥️

ainon balqis
ainon balqis

i love you too anjay ahahaaha💪💪💪💪♥️♥️♥️

ainon balqis
ainon balqis

semoga panjang umur murah rezeki amin ya allah

Eisya
Eisya

I love this song

Pepipanda1
Pepipanda1

love this

Intan Nadia
Intan Nadia

Pada mulanya lagu ni sy tak suka dengar..sebab ada kisahnya..tapi lagu ni amat bermakna utk sy

Irwan Wann
Irwan Wann

ada lg kha pmpmuan yg sifat mcm nabila ni..

haneda_hada
haneda_hada

maafkan aku andai aku tak mmpu beri kebahgiaan yang kau inginkan. . Maaf andai aku degil still sayangkan kau even aku dah tahu kau dah tak sayangkan aku 🙂 Aku ikhlas if that boleh buat kau bhgia✨ M.D.A🌹 Lysm..

alifkafaliflam89
alifkafaliflam89

Nabila Maharani??the question berapakah jumlah huruf N dan i????haaaaa M tiada pasangan,h also,l alson

Haslam
Haslam

maaflah kerana terluka, antara kita saling kasih.