Dengarkan lagu Dumes nyanyian Yeni Inka dengan lirik

Dumes

Yeni Inka24 Ogs 2023

Lirik Dumes

Sepine ro aku senengmu karo liyane

Arep cemburu kok dudu sopo-sopone

Sing awale perhatian

 

Ning akhire sliramu sing malah ngilang

 

Ra pengen liyane pengenku siji mung kowe

Kenyataane dudu aku neng njero atimu

 

Isih sok kelingan

 

Kabeh kenangan sing tau dilakoni

 

Kebayang-bayang nganti kegowo ngimpi

 

Iso gawe nyaman ra jaminan duweni atimu

 

Koyo lagi wingi

 

Awak dewe iso ngobrol tekan wengi

 

Keroso sliramu wong sing paling gemati

 

Ora nyongko kowe sing paling nglarani

 

Ra pengen liyane pengenku siji mung kowe

Kenyataane dudu aku neng njero atimu

 

Isih sok kelingan

 

Kabeh kenangan sing tau dilakoni

 

Kebayang-bayang nganti kegowo ngimpi

 

Iso gawe nyaman ra jaminan duweni atimu

 

Koyo lagi wingi

 

Awak dewe iso ngobrol tekan wengi

 

Keroso sliramu wong sing paling gemati

 

 

Ora nyongko kowe sing paling nglarani