Dengarkan lagu Terminal Tirtonadi nyanyian Didi Kempot dengan lirik

Terminal Tirtonadi

Didi Kempot25 Feb 2017

Lirik Terminal Tirtonadi

Terminal Tirtonadi - Didi Kempot

Written by:Didi Kempot

 

Nalikane ing tirtonadi

Ngenteni tekane bis wayah wengi

 

Tanganmu tak kanthi

Kowe ngucap janji

Lungo mesti bali

 

Rasane ngitung nganti lali

Wis pirang taun anggonku ngenteni

Ngenteni sliramu

Neng kene tak tunggu

Nganti saelingmu

Moso rendeng wis ganti ketigo

Opo kowe ra kroso

 

Yen kowe esih eling lan tresno

Kudune kowe kroso

Nalikane ing tirtonadi

Ngenteni tekane bis wayah wengi

 

Tanganmu tak kanthi

Kowe ngucap janji

Lungo mesti bali

 

Wis suwe

Wis suwe

Wis suwe

Kangen sing tak rasakke

Rasane

Rasane

Rasane

Rasane koyo ngene

 

Neng kene

Neng kene

Neng kene

Aku ngenteni kowe

Aku kangen

Kangenku mung kanggo kowe

 

Rasane ngitung nganti lali

Wis pirang taun anggonku ngenteni

 

Ngenteni sliramu

Neng kene tak tunggu

Nganti saelingmu

 

Wis suwe

Wis suwe

Wis suwe

Kangen sing tak rasakke

Rasane

Rasane

Rasane

Rasane koyo ngene

 

Neng kene

Neng kene

Neng kene

Aku ngenteni kowe

Aku kangen

Kangenku mung kanggo kowe

 

Nalikane ing tirtonadi

Ngenteni tekane bis wayah wengi

 

Tanganmu tak kanthi

Kowe ngucap janji

Lungo mesti bali

 

Rasane ngitung nganti lali

Wis pirang taun anggonku ngenteni

Ngenteni sliramu

Neng kene tak tunggu

Nganti saelingmu

Moso rendeng wis ganti ketigo

Opo kowe ra kroso

 

Yen kowe esih eling lan tresno

Kudune kowe kroso

 

Nalikane ing tirtonadi