Dengarkan lagu Ego nyanyian Happy Asmara dengan lirik

Ego

Happy Asmara30 Dis 2022

Lirik Ego

Ego - Happy Asmara

Lyrics by:Tegar Binarta

Composed by:Tegar Binarta

Pangapuranen aku tulus ojo kepekso

 

Bendino mung golek kesalahanmu

 

Aku cen klera-kleru nresnani sliramu

Aku tak sing ngalah aku ngaku salah

 

Bar nesunan ojo bubar

 

Opo kowe ra eman-eman

 

Nibo tangi kabeh dilakoni

Aku sadar luwih milih bertahan

 

Sori aku mung mikir egoku

 

Ora nggatekke kabeh perjuanganmu

 

Sayang tak akoni aku kleru

 

Aku ngerti kowe wes kecewa

 

Bertahan dengan cara dewasa

Ora kondo yen kowe keloro-loro

 

Masalah ben ora dowo

 

Kudu iso mbok pertimbangkan tenan

 

Ojo waton gawe keputusan

 

Kudu iso mbok pertimbangkan tenan

Ojo waton gawe keputusan

 

Bar nesunan ojo bubar

 

Opo kowe ra eman-eman

 

Nibo tangi kabeh dilakoni

Aku sadar luwih milih bertahan

Sori aku mung mikir egoku

 

Ora nggatekke kabeh perjuanganmu

 

Sayang tak akoni aku kleru

 

Aku ngerti kowe wes kecewa

Bertahan dengan cara dewasa

Ora kondo yen kowe keloro-loro

 

Masalah ben ora dowo

 

Sori aku mung mikir egoku

 

Ora nggatekke kabeh perjuanganmu

 

Sayang tak akoni aku kleru

 

Aku ngerti kowe wes kecewa

Bertahan dengan cara dewasa

Ora kondo yen kowe keloro-loro

Masalah ben

 

 

Masalah ben ora dowo