default album img

Aku Ikhlas

Restianade, Surepman7 Okt 2023

Lirik Aku Ikhlas

Aku Ikhlas - Restianade/Surepman

Lyrics by:Andika Permana Putra

Composed by:Andika Permana Putra

Aku nglakoni kabeh iki

 

Ikhlas seko ning ati

 

Nggo sliramu

 

Duh kang mas sepurane yen aku

 

Nggawe loro atimu

Aku ora menghargai

Koe sing gemati

Yowes rapopo rasah digetuni

 

Cukup aku ngerti perjuanganku

 

Dadi esemmu ning uripmu

 

Sak jembare segoro

 

Aku ikhlas yen akhire

Kudu nompo loro iki

Tulung ojo koe ninggalke aku

 

Aku pengen ning sandingmu

 

Yowes rapopo rasah digetuni

 

Cukup aku ngerti perjuanganku

 

Dadi esemmu ning uripmu

 

Sak jembare segoro

 

Aku ikhlas yen akhire

Kudu nompo loro iki

Tulung ojo koe ninggalke aku

Aku pengen ning sandingmu

 

Pancen iki dalane

Aku raiso nompo

Aku wis ikhlas nerimo

Tapi aku sing ora lilo

Pengenmu kepie

Pengenku nyanding koe

Wes lalekke aku

Tak cobo nompo anane

 

Mungkin wis takdire

 

Kudu dikuatke

 

Nompo kenyataane

Aku ro koe

 

 

Pancen dudu jodone