Dengarkan lagu Kelingan Mantan nyanyian Ndx Aka dengan lirik

Kelingan Mantan

Ndx Aka2 Dis 2016

Lirik Kelingan Mantan

Dek kowe mbiyen janji karo aku

Nglakoni tresno suci kanthi ikhlas tekan mati

Neng nyatane ngapusi cidro ati iki

Netes eluhku mili deres neng pipi

 

Dek kowe mbiyen janji karo aku

Nglakoni tresno suci kanthi ikhlas tekan mati

Neng nyatane ngapusi cidro ati iki

Netes eluhku mili deres neng pipi

 

Pancen loro nek kelingan tentang masa lalu

Bayangan memang tak seindah kenyataan di hidupku

Kelingan awale kita ketemu di sana

Berduaan bermesraan canda dan tawa

Sumpah janji tresno iki karo kowe

Mugo wae iso langgeng sak lawase

Adek kangmas nyaman kaleh panjenengan

Mugo wae tresnoku ra dadi kenangan

Dek kowe mbiyen janji karo aku

Nglakoni tresno suci kanthi ikhlas tekan mati

Neng nyatane ngapusi cidro ati iki

Netes eluhku mili deres neng pipi

 

Opo iki bukti katresnanmu marang aku

Kowe ninggal lungo tanpo sebab bahkan ora nesu

Rodo suwe wes sesasi ora ngabari

Aku bingung kudu goleki kowe neng ngendi

Yo weslah mungkin iki pancen dalane

Ati iki mung iso ngampet lorone

Bakal tak kenang jenengmu ning masa laluku

Senajan kowe wes gawe cidro neng atiku

Mas pangapurane kanggo awakku

Mergane tresno iki tak direstui ibuku

Aku mblenjani janji cinta kita ini

Lilakno aku kanthi ikhlas ati

 

Dek kowe mbiyen janji karo aku

Nglakoni tresno suci kanthi ikhlas tekan mati

Neng nyatane ngapusi cidro ati iki

 

Netes eluhku mili deres neng pipi

Komen untuk Kelingan Mantan (5)

Ikh Wan
Ikh Wan

bole la

Farid Cr
Farid Cr

๐Ÿค—๐Ÿซถ๐Ÿป

joox303035624
joox303035624

broken ๐Ÿ’”๐Ÿ˜ญ

Z A๐ŸŽงR U L
Z A๐ŸŽงR U L

๐Ÿ’š๐Ÿ’™๐Ÿ’œ๐ŸคŽ๐Ÿคโ™ฅ๏ธ๐Ÿ’๐Ÿงก๐Ÿ’›๐Ÿ’–๐Ÿ’š๐Ÿ’™๐Ÿ’œ๐ŸคŽ๐Ÿคโ™ฅ๏ธ๐Ÿ’๐Ÿงก๐Ÿ’›๐Ÿ’–๐Ÿ’š๐Ÿ’™๐Ÿ’œ๐ŸคŽ๐Ÿคโ™ฅ๏ธ๐Ÿ’๐Ÿงก๐Ÿ’›๐Ÿ’–๐Ÿ’š๐Ÿ’™๐Ÿ’œ๐ŸคŽ๐Ÿคโ™ฅ๏ธ๐Ÿ’๐Ÿงก๐Ÿ’›๐Ÿ’–๐Ÿ’š๐Ÿ’™๐Ÿ’œ๐ŸคŽ๐Ÿคโ™ฅ๏ธ๐Ÿ’๐Ÿงก๐Ÿ’›๐Ÿ’–๐Ÿ’š๐Ÿ’™๐Ÿ’œ๐ŸคŽ๐Ÿคโ™ฅ๏ธ๐Ÿ’๐Ÿงก๐Ÿ’›๐Ÿ’–๐Ÿ’š๐Ÿ’™๐Ÿ’œ๐ŸคŽ๐Ÿคโ™ฅ๏ธ๐Ÿ’๐Ÿงก๐Ÿ’›๐Ÿ’–๐Ÿ’š๐Ÿ’™๐Ÿ’œ๐ŸคŽ๐Ÿคโ™ฅ๏ธ๐Ÿ’๐Ÿงก๐Ÿ’›๐Ÿ’–๐Ÿ’š๐Ÿ’™๐Ÿ’œ๐ŸคŽ๐Ÿคโ™ฅ๏ธ๐Ÿ’๐Ÿงก๐Ÿ’›๐Ÿ’–๐Ÿ’š๐Ÿ’™๐Ÿ’œ๐ŸคŽ๐Ÿคโ™ฅ๏ธ

Fariz
Fariz

โค๏ธโค๏ธ