Dengarkan lagu Kanggo Riko nyanyian Vita Alvia dengan lirik

Kanggo Riko

Vita Alvia15 Dis 2016

Lirik Kanggo Riko

Kanggo Riko - Vita Alvia

Lyrics by:Demy

Composed by:Miswan Samudra

Sing ono hang biso ngalangi niat iki

Masio tah samudro sun arungi

Sing ono hang biso mbatesi welas iki

Masio ilang nyowo sun belani

Paran baen sun lakoni kanggo riko

Siji sijine mung riko

Nong atinisun selawase

Separuh rogo iki yoro mung kanggo riko

Sing ono hang biso ngalangi niat iki

Masio tah samudro sun arungi

Sing ono hang biso mbatesi welas iki

Masio ilang nyowo sun belani

Paran baen sun lakoni kanggo riko

Siji sijine mung riko

Nong atinisun selawase

Separuh rogo iki yoro mung kanggo riko

Siji sijine mung riko

Nong atinisun selawase

Separuh rogo iki

Yoro mung kanggo riko

Siji sijine mung riko

Nong atinisun selawase

Separuh rogo iki yoro mung kanggo riko

Siji sijine mung riko

Nong atinisun selawase

Separuh rogo iki yoro mung kanggo riko

 

Yoro mung kanggo riko