Dengarkan lagu Ragu nyanyian Rizky Febian dengan lirik

Ragu

Rizky Febian30 Nov 2018

Lirik Ragu

Kau bertanya dengan rasa ragu

Seberapa besar cintaku padamu

Akan selalu kujawab semua keraguanmu

'Kan kubuktikan semuanya padamu

 

Tak perlu kau ragu lagi

Cukup jalani dan rasakan

Oh, oh my lady

 

Cukup kau di sampingku

Sempurnakan langkahku

'Tuk menyusuri waktu

 

Cukup kau di sampingku

Berjalan bersamaku

Pastikan kau bahagia

 

Kau bertanya dengan rasa ragu

Seberapa besar cintaku padamu

Akan selalu kujawab semua keraguanmu

'Kan kubuktikan semuanya padamu

 

Tak perlu kau ragu lagi

Cukup jalani dan rasakan

Oh, oh my lady

 

Cukup kau di sampingku

Sempurnakan langkahku

'Tuk menyusuri waktu

 

Cukup kau di sampingku

Berjalan bersamaku

Pastikan kau bahagia

 

Don't you know, I love you lady

Don't you know, you make me crazy

Oh my lady, you're my lady

 

Don't you know, don't you know

You're the part of my life

Baby, oh my lady

 

Cukup kau di sampingku

Sempurnakan langkahku

'Tuk menyusuri waktu

 

Cukup kau di sampingku

Berjalan bersamaku

Pastikan kau bahagia

 

Baby, don't you know my lady

Don't you know how much I love you

 

Don't you know my lady

Don't you know my lady

 

Don't you know how much I love you

Komen untuk Ragu (82)

Monita Sari
Monita Sari

Hai.. lagu rizky febian judul apa aja yg enak di dengar ya?

Vie Martin
Vie Martin

Mahalini โ˜บ๏ธ

Killua Zoldyck
Killua Zoldyck

Mahalini cantik

YU๐Ÿช™SOF
YU๐Ÿช™SOF

. ๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž ๐Ÿ’Ž๐Ÿ˜’๐Ÿคญ๐Ÿ˜‚๐Ÿคซ๐Ÿคก๐Ÿฅณ๐Ÿ˜ฅ๐Ÿ˜ฆ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜…๐Ÿฅฒ๐Ÿฅบ๐Ÿ’Ž ๐Ÿ’Ž๐Ÿฅด๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜จ๐Ÿฅธ๐Ÿ˜ฃ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ท๐Ÿฅถ๐Ÿค—๐Ÿคฏ๐Ÿคฃ๐Ÿ˜‰๐Ÿ’Ž ๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž

Ayneen Sofiya
Ayneen Sofiya

arghhh gantengku ttp semangat yahhhh๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ

Irah
Irah

bila dengar lagu ni, buat i falling in love berkali kali๐Ÿ˜โค๏ธ

AQue Dyaa
AQue Dyaa

๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜

kipli
kipli

nanti ada lah yg kena tu ...tuggu je ...kalian balik semua settel dan aku ...ko nK tgok org yg ko pikir Ku tak tahu ken tak payah ko pikir aku pin bah pikir.sjf ko org pn mmg dah bah kena mcm mcm lain kali buT lH semu nie kan nak jadi terbalik nie ...jgn goyang. masing masing pasti ada bahagian nye ..ko org ikut kitab ape ...kalau kahak banyak sangat guna lah sampai akal ada rambut panjangkan dan tak ada ada kan rambut ...tu gak yg ko gunakan ...ape ... nK ckp aku sial ...ke kalian yg pandai 2bijak siang bijak mana lagi....terus kan sampai mSa keras sangat bunga persembahan pasti ada yg tlg hantar kan .pada malam yg rse hidup org tak nampak salah tng mana baik kalian dan kalian yg terasa tect selama nie amanah yokkkktak tahuiiii

Norsuhada Mad Daud
Norsuhada Mad Daud

Selalu dgr dkt tiktok.. bila dgr full version seriously best ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป

syuhadah
syuhadah

bodo

faverettttt๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ semoga cepat2 hits kat Malaysiaaa๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜