Dengarkan lagu Kimcil Kepolen nyanyian Ndx Aka dengan lirik

Kimcil Kepolen

Ndx Aka2 Dis 2016

Lirik Kimcil Kepolen

Pancene kowe pabu, nuruti ibumu

Jare nek ra Ninja, ra oleh dicinta

Opo koyo ngene susahe wong kere?

Ameh nyanding tresno, kalah karo bondo

'Ku ngerti sifatmu bedo karo awakku iki

Ono opo kok kowe bedo karo aku iki?

Opo aku salah nek aku tresno kowe?

Po pendak dino atimu enenge gelisah?

Mending aku ro kowe koreksi dewe-dewe

Ojo waton tumindak nek kuwi ora becik

Mergo saiki tresno enenge gor bondo

Menang rupo, kalah dupo, aku ora popo

Pancene kowe pabu, nuruti ibumu

Jare nek ra Ninja, ra oleh dicinta

Opo koyo ngene susahe wong kere?

Ameh nyanding tresno, kalah karo bondo

Pisan pindo aku percoyo ro omonganmu

Jebul saiki kowe wis keconangan ning mburiku

Kowe selingkuh ro koncoku cerakku iki

Opo dumeh aku wong kere langsung tok larani?

Jaremu nek ra F.U., kowe ora I love you

Jaremu nek ra Ninja, kowe ora cinta

Nanging piye meneh? aku wong ra nduwe

Kalah bondo, menang rupo kuwi saklawase

Pancene kowe pabu, nuruti ibumu

Jare nek ra Ninja, ra oleh dicinta

Opo koyo ngene susahe wong kere?

Ameh nyanding tresno, kalah karo bondo

Yo nek kowe ra iso terimo opo enenge

Gor isone ngoyak bondo kuwi ciri khase

Pancen kowe konco, ning atimu wuto

Menang rupo, moto bondo kuwi pancen kowe

Aku wis ra betah ngrasakke sifatmu

Mending aku tak pisah ninggalke sliramu

Ojo rumongso biso nek kowe ora iso

Atiku wis ra kuat, rasane pengen njepat

Pancene kowe pabu, nuruti ibumu

Jare nek ra Ninja, ra oleh dicinta

Opo koyo ngene susahe wong kere?

Ameh nyanding tresno, kalah karo bondo

Pancene kowe pabu, nuruti ibumu

Jare nek ra Ninja, ra oleh dicinta

Opo koyo ngene susahe wong kere?

 

Ameh nyanding tresno, kalah karo bondo

Komen untuk Kimcil Kepolen (3)

Setiawan Deny
Setiawan Deny

Kalah karo bondo๐Ÿ”ฅ

Z A๐ŸŽงR U L
Z A๐ŸŽงR U L

๐Ÿ’š๐Ÿ’™๐Ÿ’œ๐ŸคŽ๐Ÿคโ™ฅ๏ธ๐Ÿ’๐Ÿงก๐Ÿ’›๐Ÿ’–๐Ÿ’š๐Ÿ’™๐Ÿ’œ๐ŸคŽ๐Ÿคโ™ฅ๏ธ๐Ÿ’๐Ÿงก๐Ÿ’›๐Ÿ’–๐Ÿ’š๐Ÿ’™๐Ÿ’œ๐ŸคŽ๐Ÿคโ™ฅ๏ธ๐Ÿ’๐Ÿงก๐Ÿ’›๐Ÿ’–๐Ÿ’š๐Ÿ’™๐Ÿ’œ๐ŸคŽ๐Ÿคโ™ฅ๏ธ๐Ÿ’๐Ÿงก๐Ÿ’›๐Ÿ’–๐Ÿ’š๐Ÿ’™๐Ÿ’œ๐ŸคŽ๐Ÿคโ™ฅ๏ธ๐Ÿ’๐Ÿงก๐Ÿ’›๐Ÿ’–๐Ÿ’š๐Ÿ’™๐Ÿ’œ๐ŸคŽ๐Ÿคโ™ฅ๏ธ๐Ÿ’๐Ÿงก๐Ÿ’›๐Ÿ’–๐Ÿ’š๐Ÿ’™๐Ÿ’œ๐ŸคŽ๐Ÿคโ™ฅ๏ธ๐Ÿ’๐Ÿงก๐Ÿ’›๐Ÿ’–๐Ÿ’š๐Ÿ’™๐Ÿ’œ๐ŸคŽ๐Ÿคโ™ฅ๏ธ๐Ÿ’๐Ÿงก๐Ÿ’›๐Ÿ’–๐Ÿ’š๐Ÿ’™๐Ÿ’œ๐ŸคŽ๐Ÿคโ™ฅ๏ธ๐Ÿ’๐Ÿงก๐Ÿ’›๐Ÿ’–๐Ÿ’š๐Ÿ’™๐Ÿ’œ๐ŸคŽ๐Ÿคโ™ฅ๏ธ

azizi hasnul
azizi hasnul

sidho sayang ora ney ndhi.ra ono