Dengarkan lagu Selamat Ulang Tahun... Sayang nyanyian Imran Ajmain dengan lirik

Selamat Ulang Tahun... Sayang

Imran Ajmain26 Mei 2009

Lirik Selamat Ulang Tahun... Sayang

 

Selamat Ulang Tahun... Sayang - Imran Ajmain

Yang tulus ikhlas

Ingin sekali sekala dirinya dibalas

Walau hanya dengan

Dakapan di angin lalu

 

Yang selalu memberi

Ingin sekali sekala jadi penerima

 

Cukup dengan salam

Dan manis doa

 

Aku ingin kau merasakan

Hebatnya cinta

Dan leburkan saja serpihan

Calar derita

Selamat ulang tahun sayang

Kini kau bersayap pergilah terbang

Rentaslah langit cita cita mu

Harap nanti kita 'kan bertemu

Selamat ulang tahun sayang

Janganlah engkau tak terbang pulang

Ku nanti penuh kerinduan

Selamat tinggal selamat jalan

 

Aku hanya inginkan engkau setia

Kerana setia yang

Mencipta bahagiamu

 

Selamat ulang tahun sayang

Kini kau bersayap pergilah terbang

Rentaslah langit cita cita mu

Harap nanti kita 'kan bertemu

Selamat ulang tahun sayang

Janganlah engkau tak terbang pulang

Ku nanti penuh kerinduan

 

Selamat tinggal selamat jalan

Komen untuk Selamat Ulang Tahun... Sayang (47)

Nor Hazmiza Hairani
Nor Hazmiza Hairani

My all time fav song, if i mati nanti husband i mesti terkesan dgn lagu ni ๐Ÿ˜ข

Sudirman Taiye
Sudirman Taiye

good๐Ÿ‘๐ŸŒทโค

AG
AG

Selamat hari jadi cinta ๐Ÿ˜Š๐ŸŽ‚๐Ÿ’

AG
AG

Happy birthday sayang, Tahun kedua tanpa you. ๐Ÿ˜Š

A ฤ ร ฤซ ล‡ โญ
A ฤ ร ฤซ ล‡ โญ

๐Ÿ˜ญ๐ŸŒŒ๐ŸŒ‰๐ŸŒƒ๐Ÿ˜ญ

Nor Hidayah Zainuddin
Nor Hidayah Zainuddin

lagu ini mengingatkan arwah ank sy...๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ17/10/2010 -2/12/19

Sudirman Taiye
Sudirman Taiye

๐Ÿ‘๐Ÿ˜˜๐ŸŽ‚

Sudirman Taiye
Sudirman Taiye

tania abg๐Ÿ‘๐Ÿ™๐Ÿ™

Mashitah Abd Razak
Mashitah Abd Razak

Move on sis

Sayang, @melvvee happy birthday ๐ŸŽ‚ ๐ŸŽ‰ kalau you baca ni even kita dah tak bersama2 lagi. I harap dan doakan you bahagia. ๐Ÿ˜Š I selalu doakan kebahagiaan you sampai bila2. Tahun lepas kita ada celebrate sama2 walau pun lambat. Tapi i nak you tahu i bahagia.. I happy even celebrate lambat birthday you. I cinta kan you sayang. Sampai i mati. Walaupun you tak pernah cintakan i mcm mana i cintakan you. Selamat Hari jadi sayang 23/12/2020. I tak tahu you baca or tak. Bulan ini birthday you. I pasang lagu ni hari2 even kita dh tak bersama2. I harap sayang you bahagia dengan pilihan you. I nak you ingat sayang, i nak you tahu yang i wish birthday you awal dari orang lain. Hari ini (18/12/2020) jam 2.49am. ๐Ÿ˜Š Birthday you 23/12/2020. . Tapi is okay.. Biar la orang cakap. I cinta kan you sayang.. Kalau ada terbaca sampai kan dekat @melvvee birthday wish i ya. โœจ๐Ÿ’œ Tapi i harap fine day you jumpa comment ni. Happy birthday again sayang.. Stay safe okay.

Apple Angels
Apple Angels

Selamat Ulang Tahun utk diri sendiri.. #02February1994