Dengarkan lagu Saat Bahagia (feat. Sheryl Shazwanie) nyanyian Ippo Hafiz dengan lirik

Saat Bahagia (feat. Sheryl Shazwanie)

Ippo Hafiz, Sheryl Shazwanie11 Jan 2019

Lirik Saat Bahagia (feat. Sheryl Shazwanie)

Bermulalah saat yang baru

Kisah antara kau dan aku

Ku pasti kau telah terubat

Saat seseorang hadir untukmu

 

Dalam hati hanya ada kamu

Kau yang miliki semua cintaku

Kau menjadi penawar hatiku

Sentiasa ada temani aku

 

Aku akan menjaga kamu

Meski waktu telah terhenti

Ku akan tetap disisi mu

Sampai akhir hayatku

 

Dalam hati hanya ada kamu

Kau yang miliki semua cintaku

Kau menjadi penawar hatiku

Sentiasa ada temani aku

 

Aku akan menjaga kamu

Meski waktu telah terhenti

Ku akan tetap disisi mu

Sampai akhir ku tetap bersama kamu

 

Cinta hati ini tak pernah berubah

Seluruh hidupku dan selamanya

Ku akan terus bersamamu

Sampai akhir hayatku

 

Aku akan menjaga kamu (Menjaga kamu)

Meski waktu telah terhenti (Telah terhenti)

Ku akan tetap disisi mu

Sampai akhir ku tetap bersama kamu

 

Cinta hati ini tak pernah berubah (Tak berubah)

Seluruh hidupku dan selamanya (Selamanya)

Ku akan terus bersamamu

Sampai akhir hayatku

 

Saat bahagia

 

Ku denganmu

Komen untuk Saat Bahagia (feat. Sheryl Shazwanie) (554)

Qannesa Hazri
Qannesa Hazri

Follow my Tiktok _QUEENES 🧚‍♀️

Daniel Iqkmal
Daniel Iqkmal

Malaysia

hey guys..wanna ask..ippo hafiz ni malaysian or indonesian sbnrnya?..suara dia cam indonesian but ak search kuar kat zone malaysia..🤔

Dang Merduwaty
Dang Merduwaty

B**** ke, sukahati orang lah nak buat apa pun, lagu kau ke?😑😑😑😑

Letak balik version lama hanat, main tukar kepala bana lah, pekak ke apa? Yg lma lgi sedap 🤬🤬

olah
olah

haha kan... hat ni bunyi mcm xckup nafas ja pn nyanyi haha

Letak balik version lama hanat, main tukar kepala bana lah, pekak ke apa? Yg lma lgi sedap 🤬🤬

Nurinsyahiraa
Nurinsyahiraa

teringat dekat seseorang😔

Wan Nur Athirah
Wan Nur Athirah

terbaik 💓

KRule NWar
KRule NWar

kan

aduh baru nak karok tkde pulak

shaunaq
shaunaq

lanjiooo feat mcm tu

Adora AJ
Adora AJ

for u my husband 😘

Adora AJ
Adora AJ

aduh baru nak karok tkde pulak