Dengarkan lagu Sayang (Explicit) nyanyian Via Vallen dengan lirik

Sayang (Explicit)

Via Vallen28 Feb 2017

Lirik Sayang (Explicit)

Sayang - Via Vallent

Written by๏ผšAnton Obama/Ascada Musik

 

Sayang

Opo kowe krungu jerite atiku

Mengharap engkau kembali

Sayang nganti memutih rambutku

Ra bakal luntur tresnoku

 

Wes tak cobo nglalek'ke

Jenengmu soko atiku

Sak tenane ra ngapusi

Isih tresno sliramu

Pujo pujane ati

Nanging kowe ora reti

Kowe sing tak wanti wanti

Malah jebul saiki

Kowe mblenjani janji

Jare sehidup semati

Nanging opo bukti

Kowe medot tresnoku

Demi wedok'an liyo

Yo wes ora popo

Insyaallah aku iso

 

Liiiloo

Meh sambat kalih sinten

 

Yen sampun mekaten

Merana uripku

 

Aku welasno kang mas

Aku mesakno aku

Aku nangis nganti metu eluh getih putih

 

Sayang

 

Opo kowe krungu jerite atiku

Mengharap engkau kembali

Sayang nganti memutih rambutku

Ra bakal luntur tresnoku

 

Hari demi hari uwis tak lewati

 

Yen pancen dalane kudu kuat ati

Ibarate sego uwis dadi bubur

Nanging tresno iki ora bakal luntur

Sak tenane aku iki ancen tresno awakmu

Ora ono liyane sing iso dadi penggantimu

Wes kanggo awakmu sing cocok ning atiku

Nganti rambutku putih atiku ra bakal krungu

 

Meh sambat kalih sinten

Yen sampun mekaten merana uripku

 

Aku welasno kang mas

Aku mesakno aku

Aku nangis nganti metu eluh getih putih

Sayang opo kowe krungu jerite atiku

 

Mengharap engkau kembali

Sayang nganti memutih rambutku

Ra bakal luntur tresnaku

 

Sayang opo krungu tangise atiku

Mengharap kowe bali

Ning jero ati iki

Nganti rambutku putih

Tangis eluh dadi getih

Mbok yo gek ndang bali

Nglakoni tresno suci

Aku marang sliramu

Sak jero ning atiku

Aku ra iso ngapusi

Sak tenane ring ati

Mung kanggo sliramu

Cintamu tetap abadi

Selamanya sampai akhir hayat ini

Meh sambat kalih sinten

Yen sampun mekaten merana uripku

 

Aku welasno kang mas

Aku mesakno aku

Aku nangis nganti metu eluh getih putih

Sayang opo kowe krungu jerite atiku

Mengharap engkau kembali

Sayang nganti mrmutih rambutku

Ra bakal luntur tresnoku

 

Percoyo mboko pepujamu

Cintamu tetap abadi

 

Yeah

Komen untuk Sayang (Explicit) (444)

Siti Nur Syahirah Harun
Siti Nur Syahirah Harun

Besttt

Aina Syakirah
Aina Syakirah

๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’

Khairunisa Fitriah
Khairunisa Fitriah

sedapnyaa hm wong jowo neng endi sini dikasi like hehe ibuku jowo aku anak ee turut ngikut sedap lagu nyaaa ni๐Ÿ˜๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹

Takashi Hiroshi
Takashi Hiroshi

Suke lagu ni walau tak faham sangat jawa

Naz Kai
Naz Kai

Aku suka degar lagu ni tau sungguh sedap lagi anda salam dari sabahan

FAIZยทDAN
FAIZยทDAN

๐Ÿ‘

Z A๐ŸŽงR U L
Z A๐ŸŽงR U L

โค๏ธ๐Ÿงก๐Ÿ’›๐Ÿ’š๐Ÿ’™๐Ÿ’œโค๏ธ๐Ÿงก๐Ÿ’›๐Ÿ’š๐Ÿ’™๐Ÿ’œโค๏ธ๐Ÿงก๐Ÿ’›๐Ÿ’š โค๏ธ๐Ÿงก๐Ÿ’›๐Ÿ’š๐Ÿ’™๐Ÿ’œโค๏ธ๐Ÿงก๐Ÿ’›๐Ÿ’š๐Ÿ’™๐Ÿ’œโค๏ธ๐Ÿงก๐Ÿ’›๐Ÿ’š โค๏ธ๐Ÿงก๐Ÿ’›๐Ÿ’š๐Ÿ’™๐Ÿ’œโค๏ธ๐Ÿงก๐Ÿ’›๐Ÿ’š๐Ÿ’™๐Ÿ’œโค๏ธ๐Ÿงก๐Ÿ’›๐Ÿ’š โค๏ธ๐Ÿงก๐Ÿ’›๐Ÿ’š๐Ÿ’™๐Ÿ’œโค๏ธ๐Ÿงก๐Ÿ’›๐Ÿ’š๐Ÿ’™๐Ÿ’œโค๏ธ๐Ÿงก๐Ÿ’›๐Ÿ’š โค๏ธ๐Ÿงก๐Ÿ’›๐Ÿ’š๐Ÿ’™๐Ÿ’œโค๏ธ๐Ÿงก๐Ÿ’›๐Ÿ’š๐Ÿ’™๐Ÿ’œโค๏ธ๐Ÿงก๐Ÿ’›๐Ÿ’š โค๏ธ๐Ÿงก๐Ÿ’›๐Ÿ’š๐Ÿ’™๐Ÿ’œโค๏ธ๐Ÿงก๐Ÿ’›๐Ÿ’š๐Ÿ’™๐Ÿ’œโค๏ธ๐Ÿงก๐Ÿ’›๐Ÿ’š

Angel
Angel

๐Ÿ‘

mohd nur iqmal
mohd nur iqmal

Rindunya lagu ni

Z A๐ŸŽงR U L
Z A๐ŸŽงR U L

๐Ÿ’š๐Ÿ’™๐Ÿ’œ๐ŸคŽ๐Ÿคโ™ฅ๏ธ๐Ÿ’๐Ÿงก๐Ÿ’›๐Ÿ’–๐Ÿ’š๐Ÿ’™๐Ÿ’œ๐ŸคŽ๐Ÿคโ™ฅ๏ธ๐Ÿ’๐Ÿงก๐Ÿ’›๐Ÿ’–๐Ÿ’š๐Ÿ’™๐Ÿ’œ๐ŸคŽ๐Ÿคโ™ฅ๏ธ๐Ÿ’๐Ÿงก๐Ÿ’›๐Ÿ’–๐Ÿ’š๐Ÿ’™๐Ÿ’œ๐ŸคŽ๐Ÿคโ™ฅ๏ธ๐Ÿ’๐Ÿงก๐Ÿ’›๐Ÿ’–๐Ÿ’š๐Ÿ’™๐Ÿ’œ๐ŸคŽ๐Ÿคโ™ฅ๏ธ๐Ÿ’๐Ÿงก๐Ÿ’›๐Ÿ’–๐Ÿ’š๐Ÿ’™๐Ÿ’œ๐ŸคŽ๐Ÿคโ™ฅ๏ธ๐Ÿ’๐Ÿงก๐Ÿ’›๐Ÿ’–๐Ÿ’š๐Ÿ’™๐Ÿ’œ๐ŸคŽ๐Ÿคโ™ฅ๏ธ๐Ÿ’๐Ÿงก๐Ÿ’›๐Ÿ’–๐Ÿ’š๐Ÿ’™๐Ÿ’œ๐ŸคŽ๐Ÿคโ™ฅ๏ธ๐Ÿ’๐Ÿงก๐Ÿ’›๐Ÿ’–๐Ÿ’š๐Ÿ’™๐Ÿ’œ๐ŸคŽ๐Ÿคโ™ฅ๏ธ๐Ÿ’๐Ÿงก๐Ÿ’›๐Ÿ’–๐Ÿ’š๐Ÿ’™โ™ฅ๏ธ๐Ÿ’š๐Ÿ’œโค๏ธ