Listen to Party Sampai Pagi song with lyrics from Karmal

Party Sampai Pagi

Karmal4 Mar 2014

Party Sampai Pagi Lyrics

 

Party Sampai Pagi - Karmal

Written by:Karmal/DJ Fuzz

 

Ah yeah

 

Dua belas dua puluh tiba masa untuk gerak

 

Pakai baju polo tapi kolar jangan tegak

Habis sudah kerja tiba masa gua chill

Mari ikut serta feel apa yang gua feel feel

Parti sampai pagi mata pun dah rabak

Tak penat menari masih lagi lasak

Tengok kawan ligat mana boleh kalah

Parti boleh tapi jangan buat benda salah

Parti sampai pagi mata pun dah rabak

Tak penat menari masih lagi lasak

Tengok kawan ligat mana boleh kalah

Parti boleh tapi jangan buat benda salah

 

Party sampai pagi p s p

 

Party sampai pagi p s p

 

Party sampai pagi p s p

Party sampai pagi p s p

 

Party sampai pagi p s p

Party sampai pagi p s p

Party sampai pagi p s p

 

Party sampai pagi p s p

 

Empat dua puluh di jam tangan casio

Masih tak tidur macam kerja di radio

Salut to DJ fuzz sebab dia yang buat beat

Jenis lagu yang buat lu rasa lu tak nak sleep sleep

Parti sampai pagi mata pun dah rabak

Tak penat menari masih lagi lasak

Tengok kawan ligat mana boleh kalah

Parti boleh tapi jangan buat benda salah

Parti sampai pagi mata pun dah rabak

Tak penat menari masih lagi lasak

Tengok kawan ligat mana boleh kalah

Parti boleh tapi jangan buat benda salah

 

Party sampai pagi p s p

Party sampai pagi p s p

Party sampai pagi p s p

Party sampai pagi p s p

Party sampai pagi p s p

Party sampai pagi p s p

Party sampai pagi p s p

Party sampai pagi p s p

 

Parti sampai pagi pagi pagi

Keluar malam balik pagi pagi pagi

Bila kerja kita kerja dapat gaji gaji

So hujung minggu boleh parti lagi lagi hey

 

Parti sampai pagi pagi pagi

Keluar malam balik pagi pagi pagi

Bila kerja kita kerja dapat gaji gaji

So hujung minggu boleh parti lagi lagi hey

Party sampai pagi p s p

Party sampai pagi p s p

Party sampai pagi p s p

 

Party sampai pagi p s p

 

Party sampai pagi p s p

Party sampai pagi p s p

Party sampai pagi p s p

 

Party sampai pagi p s p

 

***Lyrics are from third-parties***