Dengarkan Wes Tatas lagu dari Happy Asmara dengan lirik

Wes Tatas

Happy Asmara10 Nov 2020

Lirik Wes Tatas

Tak eleng eleng bien tau ngomong opo

Arep ngancani aku tekan pungkase umurku

Nanging sak iki ne koe ninggal janjine

Ibarat banyu mili wes tekan segoro

Cobo dadi aku kuat po atimu

Meski koe sambat ora kuat

Aku uwes ora pengin loro

Atiku wes tenang wes tak anggep ilang

Layangan seng tatas

Tondo tresno ku wes pungkas

Mabur duwur ngalang ngalang

Yen nibo dadi kenangan

Koe seng tak eman eman

Ninggal ke roso kelaran

Opo iki wes takdir e

Aku iklas aku pasrah wes tak ngalah

Cobo dadi aku kuat po atimu

Mesti koe sambat ora kuat

Aku uwes ora pengin loro

Atiku wes tenang wes tak anggep ilang

Layangan seng tatas

Tondo tresno ku wes pungkas

Mabur duwur ngalang ngalang

Yen nibo dadi kenangan

Koe seng tak eman eman

Ninggal ke roso kelaran

Opo iki wes takdir e

Aku iklas aku pasrah wes tak ngalah

Layangan seng tatas

Tondo tresno ku wes pungkas

Mabur duwur ngalang ngalang

Yen nibo dadi kenangan

Koe seng tak eman eman

Ninggal ke roso kelaran

Opo iki wes takdir e

 

Aku iklas aku pasrah wes tak ngalah

Komentar untuk Wes Tatas (524)

satria
satria

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😆😆😆😆

Geby Chintt MitraSejati
Geby Chintt MitraSejati

sabarr mazsehh

Atiku sedhih banget nalika krungu lagu sedhih, aku mesthi kelingan mantanku sing ala karo aku, sing janji ora bakal ninggal aku, jebule dheweke lunga, sedhih tenan

aghniya
aghniya

ok

"Kukira kau datang sebagai obat, ternyata sumber luka paling hebat..Intine, ojo pernah ninggalke seseorang yang menemanimu disaat susah, demi bersama seseorang yang datang saat kau senang. Yo nganti saiki, atiku iseh loro tp aku kudu kuat demi masa depanku."

aghniya
aghniya

sutra dara

Neng hapy nyanyi lagu apa aja sama, sama2 enaknyaa!!!!! suarane tembus tekan ati.... aku wes tatas iki mbakk 🥺🥺🥺

aghniya
aghniya

24 tahun

DORI_777
DORI_777

pas nggo mbari ngopi

aghniya
aghniya

o8 bir şekilde bir şekilde de çok güzel bir oyun ortaya bir şekilde de çok önemli bir şekilde bir 987 b

aghniya
aghniya

99

aghniya
aghniya

daha fazla mesajını beğenenler ve ego eş 0990888

aghniya
aghniya

o o ogak ngonoku e tak dukung teman baik kok kak assalm mualaikum wr

.