Dengarkan Nyidam Pentol lagu dari Lely Yuanita dengan lirik

Nyidam Pentol

Lely Yuanita26 Apr 2018

Lirik Nyidam Pentol

Nyidam Pentol - Lely Yuanita/Rena KDI

Lyrics by:Faried D.S.

Composed by:Faried D.S.

Bojoku meteng telung ulan

Bendino ngiler jarene ngidam

Sak jaluke kudu keturutan

Iki ngidam opo kesempatan

Iki ngono perbuatanmu mas

Wetengku cilik mbok gawe lemu

Kowe seneng gugahi wong turu

Ngerti wae mengko kowe nesu huu

Yowis cah ayu cah ayu

Bojoku sing ayu dewe

Dewe dewe dewe

Gek ndang ngomongo

Opo mbok sing kepingini

Gek ndang tak turuti

Sing tak pingini

Sing gampang-gampang

Janji kudu keturutan

Aku pingin pentol

Sing enek endhokke

Aku pingin pentol

Sing dobel endhokke

Aku ingin pentol pentol

Pentol pentol endhok

Sing okeh emine

Kowe pingin pentol

Sing enek endhokke

Kowe pengen pentol dek

Sing dobel endhokke

Kowe pengen pentol pentol pentol pentol

Endhok sing okeh emine

Yowis cah ayu cah ayu

Bojoku sing ayu dewe

Dewe dewe dewe

Gek ndang ngomongo

Opo mbok sing kepingini

Gek ndang tak turuti

Sing tak pingini

Sing gampang-gampang

Janji kudu keturutan

Aku pingin pentol

Sing enek endhokke

Aku pingin pentol

Sing dobel endhokke

Aku ingin pentol pentol

Pentol pentol endhok

Sing okeh emine

Kowe pingin pentol

Sing enek endhokke

Kowe pengen pentol dek

Sing dobel endhokke

Kowe pengen pentol pentol pentol pentol

Endhok sing okeh emine

 

Asek ho

Komentar untuk Nyidam Pentol (6)

Wito
Wito

jos👍

Wulwul Anggreni
Wulwul Anggreni

liriknya mn

Siebungsu Madridista Bluess
Siebungsu Madridista Bluess

mantap

N Ullymina Firdausiyah
N Ullymina Firdausiyah

assiiiik

Ellang Putra Putra
Ellang Putra Putra

siip

Erlangga Erlangga
Erlangga Erlangga

oke

.