Dengarkan Tobat lagu dari Sulis dengan lirik

Tobat

Sulis30 Okt 2006

Lirik Tobat

Sulis - Tobat

Duh Gusti ingkang rekoso

Kagungan isining ndonyo

Sing gawe pasti lan jongko

Kang paring adil lan mulyo

 

Duh Gusti ingkang kuwoso

Nyipto bumi lan manungso

Moho adil lan ngapuro

Peparing ampun kawulo

 

Duh Gusti Allah ya Robbi

Duh Gusti Allah ya Robbi

Pengeran kang Moho Suci

Pengeran kang Moho Suci

Sembah sujud kagem Gusti

Sembah sujud kagem Gusti

Sholawat kagem sang nabi

Sholawat kagem sang nabi

 

Duh Gusti ingkang rekoso

Duh Gusti ingkang rekoso

Kagungan isining ndonyo

Kagungan isining ndonyo

Sing gawe pasti lan jongko

Sing gawe pasti lan jongko

Kang paring adil lan mulyo

Kang paring adil lan mulyo

*Music*

Manungso podo elingo

Manungso podo elingo

Neng ndunyo namung sedhelo

Neng ndunyo namung sedhelo

Siro kabeh kebak duso

Siro kabeh kebak duso

Enggal-enggal mertobato

 

Enggal-enggal mertobato

Komentar untuk Tobat (3)

Bambang X-friends
Bambang X-friends

adem.. nk ati..

Nirayas Mahyuni
Nirayas Mahyuni

sedih banget gak bisa bhs jowo, jd kurang faham makna lagunya

Fuad Mohammad
Fuad Mohammad

sulis sulis lagumu sedih bgt 😭😤