Dengarkan Cidro 2 (Live Music) (Explicit) lagu dari James AP dengan lirik

Cidro 2 (Live Music) (Explicit)

James AP, Syahiba Saufa29 Mar 2021

Lirik Cidro 2 (Live Music) (Explicit)

Durung nganti garing

Catu sing ning atiku

Tego-tegone sliramu

Nambahi loro batinku

Aku ora percoyo

Nanging kabeh iki nyoto

Cetho ning ngarepe moto

Yen sliramu kuwi cidro

Panas-panase srengenge kuwi

Kang nguliti awak iki

Nanging seh panas rasaning ati

Nyawang kedadean iki

Lungo awakku sing kudu lungo

Timbang batinku keloro-loro

Ra bakal awakku iki

Bali nemoni sliramu

Lilo awakku iki wes lilo

Senajan loro neng njero dodo

Yen pancene uwis nasibku

Kudu pisahan karo awakmu

Durung nganti garing catu sing ning atiku

Tego-tegone sliramu nambahi loro batinku

Aku ora percoyo nanging kabeh iki nyoto

Cetho ning ngarepe moto yen sliramu kuwi cidro

Panas-panase srengenge kuwi kang nguliti awak iki

Nanging seh panas rasaning ati nyawang kedadean iki

Lungo awakku sing kudu lungo, timbang batinku keloro-loro

Ra bakal awakku iki bali nemoni sliramu

Lilo awakku iki wes lilo, senajan loro neng njero dodo

Yen pancene uwis nasibku kudu pisahan karo awakmu

Lungo awakku sing kudu lungo, timbang batinku keloro-loro

Ra bakal awakku iki bali nemoni sliramu

Lilo awakku iki wes lilo, senajan loro neng njero dodo

Yen pancene uwis nasibku kudu pisahan karo awakmu

 

Yen pancene uwis nasibku kudu pisahan karo awakmu

Komentar untuk Cidro 2 (Live Music) (Explicit) (4)

Zahra Setyaningtyas
Zahra Setyaningtyas

keren

Bambang Riyadi Purwanto
Bambang Riyadi Purwanto

renyah..

Rifky Beeaar
Rifky Beeaar

Mantap

andini Widyawati
andini Widyawati

andini Widyawati