Malene Mortensen

11 ผู้ติดตาม

Kirkekoncert og Julekoncert Malene Mortensen er en efterhånden erfaren sanger/sangskriver som verden har set en del til. Hun har turneret bl.a. i Thailand, Tyskland, Polen, Rusland, Sverige, Norge og nu også Frankrig. Malene Mortensen skriver egne sange i genren jazz/pop og har udgivet tre plader i eget navn: Paradise (2003), Date with a Dream (2006) og MALENE i 2007. Derudover har hun lavet en juleplade bl.a. indeholdende en original sang skrevet af hendes søster Christine Skou. Malenes tilgang til musik er via jazzen, men hun blander gerne rundt i genrerne, pop, soul, singer/songwriter. Hendes valg af musikere gør det let for hende at få alle facetter, farver og stemninger frem i musikken. Det er unge fleksible, utrolig dygtige musikere. Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Malene Mortensen er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Malene Mortensen For booking af Malene Mortensen ring til nkbooking - tlf. 7020 3648

อ่านต่อ
เพลง
You Belong To Me5 ส.ค. 2016
Still in love with You5 ส.ค. 2016
You Go To My Head7 พ.ค. 2012
เกี่ยวกับ Malene Mortensen
Kirkekoncert og Julekoncert
Malene Mortensen er en efterhånden erfaren sanger/sangskriver som verden har set en del til. Hun har turneret bl.a. i Thailand, Tyskland, Polen, Rusland, Sverige, Norge og nu også Frankrig.
Malene Mortensen skriver egne sange i genren jazz/pop og har udgivet tre plader i eget navn: Paradise (2003), Date with a Dream (2006) og MALENE i 2007. Derudover har hun lavet en juleplade bl.a. indeholdende en original sang skrevet af hendes søster Christine Skou.

Malenes tilgang til musik er via jazzen, men hun blander gerne rundt i genrerne, pop, soul, singer/songwriter. Hendes valg af musikere gør det let for hende at få alle facetter, farver og stemninger frem i musikken. Det er unge fleksible, utrolig dygtige musikere.
Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Malene Mortensen er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Malene Mortensen

For booking af Malene Mortensen ring til nkbooking - tlf. 7020 3648
ศิลปินที่คุณอาจชื่นชอบ
cover
00:0000:00
คิวเพลง

ไม่มีเพลงที่ถูกเพิ่ม