Tanjakan Burangrang 2015 RaNa
TracksTanjakan Burangrang

Artist: RaNa

Album: Superhits Pop Sunda, Vol. 1

Release time: 01-07-2015

Lebah tanjakan Burangrang

Aya asih aya cinta

Miguraan dua hate

Nu teupang pada harita

Campaka tilam katresna

Nyeungitan jangji duaan

Harepan datang nembongan

Ngolebat bagja duaan

Lebah tanjakan Burangrang

Lebah tanjakan Burangrang

Didinya ngajikna rasa

Didinya ngajikna rasa

Lebah tanjakan Burangrang

Lebah tanjakan Burangrang

Didinya janji duaan

Didinya janji duaan

Lebah tanjakan Burangrang

Lebah tanjakan Burangrang

Lebah tanjakan Burangrang

Didinya ngajikna rasa

Didinya ngajikna rasa

Didinya ngajikna rasa

Lebah tanjakan Burangrang

Lebah tanjakan Burangrang

Lebah tanjakan Burangrang

Didinya janji duaan

Didinya janji duaan

Campaka tilam katresna

Nyeungitan jangji duaan

Harepan datang nembongan

Ngolebat jangji duaan

Lebah tanjakan Burangrang

Aya tapak rasa cinta

Waktu kuring datang deui

Tiluan eujeung si cikal

***Lyrics are from third-parties***

Album default
00:00/00:00
(0)