Dengarkan lagu Tak Kisah Pun (feat. Akwa Arifin) nyanyian Najwa Latif dengan lirik

Tak Kisah Pun (feat. Akwa Arifin)

Najwa Latif19 Jun 2020

Lirik Tak Kisah Pun (feat. Akwa Arifin)

Matamu, inginku tatap selalu

Senyummu, buat aku terpaku

Dirimu, sempurna begitu

Pada aku, pada aku

 

Walau kita berbeza tak serupa pendapat

Tapi aku ingin kau tahu

 

Walau kau pakai T-shirt biasa dengan selipar je pun,

Dengar sini aku kata aku tak kisah pun,

Macam aku cakap dekat engkau over the phone,

Listen babe, I’m so proud to call you my own.

 

Kau tak perlu try so hard,

To make me wanna place you in my heart,

You’re the missing piece of my art,

That I’ve been searching from the start.

 

Walau kita berbeza tak serupa pendapat

Tapi aku ingin kau tahu

 

Walau kau pakai T-shirt biasa dengan selipar je pun,

Dengar sini aku kata aku tak kisah pun,

Macam aku cakap dekat engkau over the phone,

Listen babe, I’m so proud to call you my own.

 

Like I said, I don’t care what you look like,

But I’m still gonna say that you look so good right now,

Baru bangun, muka masyam, manja macam meow meow,

Belum mandi flawlessly masih pretty somehow,

Will not cakap yang you cantik tanpa make up,

When you dress up it will boost your confidence level way up,

Yang penting you yakin dengan diri sendiri,

So that you don’t have to overthink about your insecurities, huh,

I appreciate everything you do,

You’re so funny naturally tanpa tahu,

Anytime I’m ready to give you my bahu,

I understand all the pain that you’ve been through yeap,

I’m glad you’re already mine,

Can’t get you out of my mind,

Ada flaws? you know I don’t mind,

I’m serious dengan you I tak main main

 

Walau kita berbeza tak serupa pendapat

Tapi aku ingin kau tahu

 

Walau kau pakai T-shirt biasa dengan selipar je pun,

Dengar sini aku kata aku tak kisah pun,

Macam aku cakap dekat engkau over the phone,

 

Listen babe, I’m so proud to call you my own.

Komen untuk Tak Kisah Pun (feat. Akwa Arifin) (215)

joox292637176
joox292637176

dah kahwin 😍 #wawakwagrad

mim
mim

Dah kawennnnn. Tahniah wawa

Syamam
Syamam

tau tau dh ada cincin kt tangan

Mr.Styl0🌠
Mr.Styl0🌠

rugi la aku tak komen. Tgh playlish lagu ni. ape nak komen yer. pasal gosok gigi ye. apahal gosok gigi pun nk bagi tau ke. malas la komen.

Nur Husna
Nur Husna

🌚🌹

Z A🎧R U L
Z A🎧R U L

💚💙💜🤎🤍♥️💝🧡💛💖💚💙💜🤎🤍♥️ 💝🧡💛💖💚💙💜🤎🤍♥️💝🧡💛💖💚💙 💜🤎🤍♥️💝🧡💛💖💚💙💜🤎🤍♥️💝🧡 💛💖💚💙💜🤎🤍♥️💝🧡💛💖💚💙💜🤎 🤍♥️💝🧡💛💖💚💙💜🤎🤍♥️💝🧡💛💖 💚💙💜🤎🤍♥️💝🧡💛💖💚💙♥️💚💜❤️

🍰justme🍰
🍰justme🍰

Love Najwa Latiff dr dulu sampai skrg❤️❤️❤️❤️❤️

Syafia
Syafia

Betul tu pernah tengok ayu mee sanggul syok lah

🤣🤣🤣

Syafia
Syafia

Aku tahu rumah dia!!!!

Rabiatul Syuhada
Rabiatul Syuhada

betul tu best lah drama cik ayu mee sanggul

lgu ni sebb cik ayu mee sanggul