Dengarkan lagu Habis Sini nyanyian Naim Daniel dengan lirik

Habis Sini

Naim Daniel, Joe Flizzow2 Feb 2022

Lirik Habis Sini

Apa yang jadi

Semua yang jadi

Cerita sini habis sini

Tak payah kau nak ungkit lagi

 

Apa yang jadi

Semua yang jadi

Cerita sini habis sini

Tak payah kau nak ungkit lagi

 

method aku solid panggil aku beto

gerak laju in frame masih slowmo

kawal kau dalam arahan call me joko

1 pagi masih ganteng dalam studio

ada hari kau flight mode

ada hari kau lay low

ada hari kau no no

ada hari kau solo

ku mahu kau dengan aku sama sama

janji dua macam Ramlee and Saloma

minta masa aku bagi lebih masa

apa citer aku takde depan mata

 

Apa yang jadi

Semua yang jadi

Cerita sini habis sini

Tak payah kau nak ungkit lagi

Apa yang jadi

Semua yang jadi

Cerita sini habis sini

Tak payah kau nak ungkit lagi

 

Flizzow don teflon

Lower east side minggu fashion

Shawty get your dress on

Takde sebab untuk stress

Pick it up from

where we left off

I’m just trying to be a billionaire

Cuba lihat stats cuba check silverware

Yolo tapi life ain’t fair

Jadi aku hidup macam hari-hari saturday

Dan pasti kau kan rinduku di pagi hari

Setelah ribut mungkinkan ada pelangi

Di cirrostratus cuba lihat ku berlari

Selagi ada nadi di setiap kapilari

Arteri Artileri mindaku senjata

Olahan kata-kata anugerah bak permata

Jadi tiba masa akukan membisu

Tiada janji palsu lagi untukmu

 

Menipu untuk mu sayang

Menipu untuk mu pulang

Tak perlu bekas gincu

Tak perlu salahkan aku

Hati luka tak pernah ku lupa

Tamat cerita ini

Kau akan aku ganti

Tak perlu kau nanti lama-lama lagi

Yang sudah berlalu biar pergi biar habis sini

 

Apa yang jadi

Semua yang jadi

Cerita sini habis sini

Tak payah kau nak ungkit lagi

Apa yang jadi

Semua yang jadi

Cerita sini habis sini

 

Tak payah kau nak ungkit lagi

Komen untuk Habis Sini (43)

Are Upktg
Are Upktg

mntappppp

Yanyan🌸
Yanyan🌸

apa"laa😩

Aiman Arif
Aiman Arif

Layak ke SFMM37

Ilyaa Syahidaa
Ilyaa Syahidaa

Love thisss lyrics

haneda_hada
haneda_hada

🤍🤍

Az Min
Az Min

nice song i like

Arah03
Arah03

No1 carta muzik2..minggu ni

Aiman Arif
Aiman Arif

Jom undi lagu ni di Muzik Muzik 37

Azzwan ArchueCharlotte
Azzwan ArchueCharlotte

💐🌹 27/08 💋

CIk Bella
CIk Bella

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤✅✅✅✅✅✅✅✅💯💯💯💯💯✅✅💯💯💯❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤