Dengarkan lagu Tetap Dalam Jiwa nyanyian Isyana Sarasvati dengan lirik

Tetap Dalam Jiwa

Isyana Sarasvati18 Mac 2015

Lirik Tetap Dalam Jiwa

Tak pernah terbayang akan jadi seperti

ini pada akhirnya

Semua waktu yang pernah kita lewati bersama nyata

hilang dan sirna

 

Hitam Putih berlalu

Janji kita menunggu

Tapi kita tak mampu

Seribu satu cara kita lewati tuk dapatkan

semua jawaban ini

 

Bila memang harus berpisah

Aku akan tetap setia

Bila memang ini ujungnya

Kau kan tetap ada di dalam jiwa

tak bisa tuk teruskan

Dunia kita berbeda

Bila memang ini ujungnya

Kau kan tetap ada di dalam jiwa

 

Memang tak mudah tapi ku tegar menjalani

kosong nya hati

Buanglah mimpi kita yang pernah terjadi

tersimpan tuk jadi history

 

Hitam Putih berlalu

Janji kita menunggu

Tapi kita tak mampu

Seribu satu cara kita lewati tuk dapatkan semua jawaban ini

 

Bila memang harus berpisah

Aku akan tetap setia

Bila memang ini ujungnya

Kau kan tetap ada di dalam jiwa

Tak bisa tuk teruskan

Dunia kita berbeda

Bila memang ini ujung nya

Kau kan tetap ada di dalam jiwa

 

Tak bisa tuk teruskan

Dunia kita berbeda

Tak bisa tuk teruskan

Dunia kita berbeda

Tak bisa tuk teruskan

Dunia kita berbeda

Tak bisa tuk teruskan

Dunia kita berbeda

 

Bila memang harus berpisah

Aku akan tetap setia

Bila memang ini ujungnya

Kau kan tetap ada di dalam jiwa

Tak bisa tuk teruskan

Dunia kita berbeda

Bila memang ini ujungnya

 

Kau kan tetap ada di dalam jiwa

Komen untuk Tetap Dalam Jiwa (261)

Fika Elly
Fika Elly

Bagus banget lagu nya kak๐Ÿ˜Ÿ

hykx
hykx

hm:(

jueliza jamil
jueliza jamil

dunia kita berbeda ๐Ÿฅน

tacha
tacha

mase mule2 lagu nih top dlm tahun 2016 mase tu aku broken gile sbb laki yg aku nak reject tapi lepas bape tahun dia still contact aku cari aku ape semua then bile aku jumpe dia ajak aku kawen weh pdhal aku dah move on dah tkde rase ape2 kat dia cuma anggap dia kawan then bile dia ckp mcm serius terus perasaan tu dtg balik but cume skjap je weh tau2 dia dah ade org lain mmg broken lagi lepas 5 tahun !!! mmg klau dengar lagu nih teringat terus mase dia reject aku tuhh๐Ÿ™ƒ

Fatimah  Mah
Fatimah Mah

Aku kena kuat terus hidup ini jangan sekali putus asa๐Ÿซฐ๐Ÿ™‚

Badut Comelโ€™s ๐Ÿ’‹
Badut Comelโ€™s ๐Ÿ’‹

SIAPA SEBENAR NYA AKU ๐Ÿ˜”๐Ÿ˜ข

NUR
NUR

antara lagu Indonesia yg saya suka

Aidil Izzuddin
Aidil Izzuddin

๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ

YU๐Ÿช™SOF
YU๐Ÿช™SOF

. ๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž ๐Ÿ’Ž๐Ÿ˜’๐Ÿ˜จ๐Ÿ˜‚๐Ÿคซ๐Ÿ˜ฃ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ฅ๐Ÿ˜ฆ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜…๐Ÿคฃ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜–๐Ÿ’Ž ๐Ÿ’Ž๐Ÿฅด๐Ÿ˜’๐Ÿ˜จ๐Ÿ˜‚๐Ÿคซ๐Ÿ˜ฃ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ฅ๐Ÿ˜ฆ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜…๐Ÿคฃ๐Ÿ˜‰๐Ÿ’Ž ๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž

ALIFF FIRDAUS
ALIFF FIRDAUS

im love this song๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿคฉ๐Ÿคฉ๐Ÿคฉ๐Ÿคฉ๐Ÿคฉ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡