Dengarkan lagu TTTTTM nyanyian Khalifah dengan lirik

TTTTTM

Khalifah, Floor 8811 Feb 2018

Lirik TTTTTM

(Floor...88!!)

(Khalifah....aha.ha...)

Huu... uwo..oho uwo..oho....

 

Aku belum mandi

Tak tuntuang tak tuntuang

Tapi masih kacak juga

Tak tuntuang tak tuntuang

Apalagi kalau sudah mandi tak tuntuang

Pasti kacak sekali....

 

pernah kau berjanji waktu kau mesej aku

sungguh ku percaya dengan kata katamu

tapi dibelakang kau tipu tipu aku..

sakitnya hatiku air mataku jatuh...

 

Kalau orang lain melihatku tak tuntuang

Badak aku taba bana

Tak tuntuang tak tuntuang

Tapi kalau langsuang di idu tak tuntuang

Astaghfirullah baunya...

 

kamu tak tahu malu

suka suka saja kau buat begitu

kau pernah berjanji pada diri ini

setia menanti walau

apapun yang kan terjadi

 

dengarkanlah lagu ku

dengarkanlah kisah ku

tak terlalu happy tak terlalu sedih~~~~~

 

Kalau cewek cantik yang lewat...

Aku acuah je nyeh... yeah!

Kalau apak gaek yang lewat

Aku aniang je nyeh...

 

nan penting indak manggaduah

urang tak tuntuang

Walau acok galak surang

Tak tuntuang tak tuntuang

Walau sangko urang awak

dalang tak tuntuang

Tapi hati kami sanang.. aaa aaaa.....

 

Kalau cewek cantik yang lewat...

Aku acuah je nyeh... yeah!

Kalau apak gaek yang lewat...

Aku aniang je nyeh...

 

kamu tak tahu malu

suka suka saja kau buat begitu

kau pernah berjanji pada diri ini

setia menanti walau

apapun yang kan terjadi

 

dengarkanlah lagu ku

dengarkanlah kisah ku

tak terlalu happy tak terlalu sedih

ini bukan dongeng memang benar

tentang kisah nyata ku...

 

 

Huo...oho.o...aa...

Komen untuk TTTTTM (335)

Adreanna Batrisya
Adreanna Batrisya

🤟🏻🤟🏻🤟🏻

bella.ny
bella.ny

best

Assandakani
Assandakani

best

June Zainal
June Zainal

Terbaek

Haris Irfan
Haris Irfan

👍👍👍👍👍

apislily
apislily

this is best 🇲🇾

Ismail Ahmad
Ismail Ahmad

rock mantap❤️

Mohamad rizzman
Mohamad rizzman

best nye ni baru lah rock

lesmariyo
lesmariyo

terbaik abg ku

Itzme Nuruu
Itzme Nuruu

My fav forever khalifah and floor 88😍