Dengarkan lagu Kok Iso Yo? (Explicit) nyanyian Guyon Waton dengan lirik

Kok Iso Yo? (Explicit)

Guyon Waton10 Feb 2022

Lirik Kok Iso Yo? (Explicit)

Kok Iso Yo? (Explicit) - Guyon Waton

Lyrics by:Andry Priyanta

Composed by:Andry Priyanta

Kok iso yo kok tegel yo

 

Opo salahku neng endi luputku

 

Wong sing ra sepiro koyo aku iki

 

Masalah asmoro mung kebagian loro

 

Ditinggal lungo alesan ra cetho

 

Mergo ngaboti tresno anyarmu sing liyo

Gusti tulung paringono ati sing kuat

 

Kanggo ngadepi asmoro ugal-ugalan

 

Wayah mongso udan teko

 

Howo adem featuring-an loro

 

Durung siap nompo kenyataan

 

Koe disanding wong liyo

 

Durung nganti garing lorone atiku

Uwis mbok tambahi kenyataan

Nggo ngadepi sliramu saiki

Disanding wong liyo

 

Tau nekat ku mencintaimu

Nanging koe malah milih

Ngeboti tresno liyane

 

Ternyata aku dudu siji sijine

 

Kok iso yo kok tegel yo

 

Wong koyo aku masalah asmoro mung kebagian loro

 

Piku wayah mongso udan teko

 

Howo adem featuring-an loro

 

Durung siap nompo kenyataan

 

Koe disanding wong liyo

 

Durung nganti garing lorone atiku

Uwis mbok tambahi kenyataan

Nggo ngadepi sliramu saiki

 

Disanding wong liyo

 

Tau nekat ku mencintaimu

Nanging koe malah milih

Ngeboti tresno liyane

 

 

Ternyata aku dudu siji sijine

Komen untuk Kok Iso Yo? (Explicit) (1)

mohdfariz
mohdfariz

Kok iso yo, kok tegel yo Opo salahku, nengdi luputku Wong sing ra sepiro koyo aku iki Masalah asmoro mung kebagian loro Ditinggal lungo, alesan ra cetho Mergo ngaboti tresno anyarmu sing liyo Gusti tulung paringono ati sing kuat Kanggo ngadepi asmoro ugal-ugalan Tibo wayah mongso udan teko Hawa adem featuringan loro Durung siap nompo kenyataan Koe disanding wong liyo Durung nganti garing loroning atiku Uwis Mbok tambani kenyataan Ngadepi sliramu saiki disanding wong liyo Tau nekat ku mencintaimu Nanging koe malah milih ngeboti tresno liyane Ternyata aku dudu siji-sijine Kok iso yo, kok tegel yo Opo yo aku, Masalah asmoro mung kebagian loro Tibo wayah mongso udan teko Howo adem featuringan loro Durung siap nompo kenyataan Koe disanding wong liyo Durung nganti garing loroning atiku Uwis Mbok tambani kenyataan Ngadepi sliramu saiki disanding wong liyo Tau nekat ku mencintaimu Nanging koe malah milih ngeboti tresno liyane Ternyata aku dudu siji-sijine