Dengarkan lagu Cinta Bersatu nyanyian Liyana Jasmay dengan lirik

Cinta Bersatu

Liyana Jasmay29 Feb 2016

Lirik Cinta Bersatu

Di matamu ku berharga

Kau perlakukan aku

Lebih dari mencintai dirimu

 

Di dekatmu ku merasa

Bahagianya aku

Dapat ruang cintamu

 

Hanya kamu saja

Yang mampu begitu

Tulus

Mengerti aku

 

Kau sempurna bagiku

Tak kurang sesuatu

Kau terima apa adaku

 

Ku sempurna bagimu

Tak kurang sesuatu

Cinta bersatu

 

Di matamu ku berharga

Kau perlakukan aku

Lebih dari mencintai dirimu

 

Di dekatmu ku merasa

Bahagianya aku

Dapat ruang cintamu

 

Hanya kamu saja

Yang mampu begitu

Tulus

Mengerti aku

 

Kau sempurna bagiku

Tak kurang sesuatu

Kau terima apa adaku

 

Ku sempurna bagimu

Tak kurang sesuatu

Cinta bersatu

 

Gayamu

Sifatmu

Cara mencintaiku

Yang membuatku diriku jatuh cinta padamu

 

Kau sempurna bagiku

Tak kurang sesuatu

Kau terima apa adaku

 

Ku sempurna bagimu

Tak kurang sesuatu

 

Cinta bersatu

Komen untuk Cinta Bersatu (47)

Nur Nurul
Nur Nurul

Kenangan btl lagu ni..10 tahun lps pernah bg lagu ni kt ex bf.. umur baru 18 masa tu..masa tu rasa dia la yang paling special..kahh ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ

Amirul Mirul
Amirul Mirul

Good

Z A๐ŸŽงR U L
Z A๐ŸŽงR U L

๐Ÿ˜…๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜‚๐Ÿคฃ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜‚๐Ÿคฃ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜‚๐Ÿคฃ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜‚๐Ÿคฃ ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜‚๐Ÿคฃ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜‚๐Ÿคฃ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜‚๐Ÿคฃ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜‚๐Ÿคฃ ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜‚๐Ÿคฃ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜‚๐Ÿคฃ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜‚๐Ÿคฃ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜‚๐Ÿคฃ ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜‚๐Ÿคฃ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜‚๐Ÿคฃ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜‚๐Ÿคฃ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜‚๐Ÿคฃ ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜‚๐Ÿคฃ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜‚๐Ÿคฃ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜‚๐Ÿคฃ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜‚๐Ÿคฃ

Scandal Mujin
Scandal Mujin

Wahhh bestnyaaa. Tp sy crush ๐Ÿคฃ nk dia jd bakal suami โค๏ธ

Lagu zaman bercinta dgn boyfren ..sekarang boyfren tu dah jadi husband i ๐Ÿ˜๐Ÿ˜

Yaya Tirah
Yaya Tirah

๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿคฉ๐Ÿคฉ๐Ÿคญ๐Ÿคญ๐Ÿคญ๐Ÿคญ๐Ÿคญ

Yaya Tirah
Yaya Tirah

โค๏ธ๐Ÿ’—โค๏ธ๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿค—๐Ÿฅฐ๐Ÿ’—๐Ÿ’—โค๏ธ๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿฅฐ๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—โค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธ๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿฅฐ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿค—

ikhaothman
ikhaothman

Hari tu ternampak LJ kat cherating, terus teringat lagu ni. Fav ๐Ÿฅฐ

Linda
Linda

Lagu ini saya tuju khas buat hubby tersayangโค๏ธ๐Ÿค—

๊งแดสœแด…แด€แดขสœแด€ส€๊ง‚
๊งแดสœแด…แด€แดขสœแด€ส€๊ง‚

tulh

lagu ni lah yg aku syok dengar kat plkn dulu time tidur.. dapat phone seminggu sekali.. time dah dapat asyik berulang-ulang je dengar.. ๐Ÿ˜‚

๊งแดสœแด…แด€แดขสœแด€ส€๊ง‚
๊งแดสœแด…แด€แดขสœแด€ส€๊ง‚

ye โ˜บ๏ธ

kau sempurna bagi kuโฃโค๐Ÿ”ฅ