Dengarkan lagu Cute (Nabila Razali Remix) nyanyian Harith Zazman dengan lirik

Cute (Nabila Razali Remix)

Harith Zazman, MFMF., LOCA B, Nabila Razali14 Ogs 2020

Lirik Cute (Nabila Razali Remix)

 

You, you memang sangat cute

So stop lah being so cute

You buat I hanyut

Tak tahu bila tapi kita kan berjumpa

Janji kau nyanyi lagu ni sambil pandang mata

Give me eye contact, ku mahu rasa

Cause I can tell, kamu berbahasa

Cinta kamu tak cukup kosa kata

Rosa merah, viola biru

Puisi tuk nyata perasaan aku

Berbunga kerna tu isi hatiku

You, you memang sangat cute

So stop lah being so cute

You buat I hanyut

Yeah you, you memang sangat cute

So stop lah being so cute

You buat I hanyut

Ini peluang aku

Untuk nyatakan sesuatu

Yang lama terbuku

Di dalam hatiku

Bila ku dengan mu

Ku rasa malu-malu

Kau perlu tahu

Ku juga hanyut

Bila I tengok muka you,

Rama-rama pun lalu

I terus jadi kaku

Tak sabar nak jumpa you

You, you memang sangat cute

So stop lah being so cute

You buat I hanyut

Yeah you, you memang sangat cute

So stop lah being so cute

You buat I hanyut

You, you memang sangat cute

So stop lah being so cute

You buat I hanyut

Yeah you, you memang sangat cute

So stop lah being so cute

You buat I hanyut

You, you memang sangat cute

So stop lah being so cute

You buat I hanyut (kau buat ku hanyut)

Yeah you, you memang sangat cute

So stop lah being so cute

You buat I hanyut

You memang sangat cute

So stop lah being so cute

You buat I hanyut

 

So stop lah being so freaking CUTE!

Komen untuk Cute (Nabila Razali Remix) (152)

Shaz Khan
Shaz Khan

I love it.sedapnya lagunni๐Ÿ˜„๐Ÿ˜˜โค๏ธ

Husna Batrisyia
Husna Batrisyia

happy birthday kakak Nabila Razali semoga dipermurahkan rezeki

saifullah
saifullah

๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜…

Asfa Batrisyia
Asfa Batrisyia

Betul!

korang aku mintak sangat jangan kecam nabila razali boleh tak aku merayu sangat sangat please tau jangan kecam kak bella tau jangan tau aku merayu sangat sangat tau ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ™๐Ÿป

Izamiza Family
Izamiza Family

I know why there say cute because all people cute

Nasuha Ika
Nasuha Ika

โœจ๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐Ÿ–ค๐Ÿ–ค๐Ÿฅฐ

Nakhaie Syauqi
Nakhaie Syauqi

ok wak๐Ÿ˜Š

korang aku mintak sangat jangan kecam nabila razali boleh tak aku merayu sangat sangat please tau jangan kecam kak bella tau jangan tau aku merayu sangat sangat tau ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ™๐Ÿป

Afizah12
Afizah12

korang aku mintak sangat jangan kecam nabila razali boleh tak aku merayu sangat sangat please tau jangan kecam kak bella tau jangan tau aku merayu sangat sangat tau ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ™๐Ÿป

Afizah12
Afizah12

boleh jekk

blh

Izamiza Family
Izamiza Family

Korang cakap you cute kan padahal semuanya cute๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š