Dengarkan lagu Gampil nyanyian OMWAWES dengan lirik

Gampil

OMWAWES2 Jan 2024

Lirik Gampil

Tak gemateni

 

Ngancani sliramu pas kowe lagi keloro-loro

 

Disiak-siakne karo wong sing tau mbok sayangi

Neng sandingku nganti ilang loro neng atimu

 

Nganti wis ilang laramu

 

Nganti padang mendung neng atimu

 

Padahal aku uwis ngerti

 

Iso ngancani raiso nduweni

 

Mbien tak kiro gampang

 

Ngelalekne sliramu neng njero pikiranku

Jebul tekan saiki neng njero atiku

Isih ono kenanganmu

Aku sing menerke atimu

Aku sing mapakne lakumu

 

Siji-sijine sing ngerti

Ora bakal ngelarani

Malah mbok tinggal karo liyane

 

Nganti wis ilang laramu

 

Nganti padang mendung neng atimu

 

Padahal aku uwis ngerti

 

Iso ngancani raiso nduweni

 

Mbien tak kiro gampang

 

Ngelalekne sliramu neng njero pikiranku

Jebul tekan saiki neng njero atiku

Isih ono kenanganmu

Aku sing menerke atimu

Aku sing mapakne lakumu

 

Siji-sijine sing ngerti

Ora bakal ngelarani

Malah mbok tinggal karo liyane

Siji-sijine sing ngerti

Ora bakal ngelarani

 

 

Malah mbok tinggal karo liyane