Dengarkan lagu Relakan Jiwa nyanyian Hazama dengan lirik

Relakan Jiwa

Hazama30 Okt 2013

Lirik Relakan Jiwa

Relakan Jiwa - Hazama

Kusangka hidupku

 

Selamanya kelam

Terbelenggu ikatan tanpa manisnya cinta

 

Memaksa diriku

 

Menapaki jalan

 

Arah yang tak pernah ku mahu dalam hatiku

 

Kini kau pun hadir

 

Memberi cahaya

 

Membangunkan ku dari suramnya mimpi ngeri

 

Menuntun hatiku ke palung asmara

 

Seakan ku hidup kembali dari matiku

 

Engkaulah cinta

 

Yang selama ini aku cari

 

Ku relakan jiwa

 

Tuk menjadi penghuni dalam sangkar hatimu

 

Kerna engkaulah nadi yang menghidupkan aku

 

Yang mampu melarutkian setiap sepi hatiku

 

Hati bukan untuk dimiliki

 

Tapi untuk dicinta dan mencintai

 

Kurelakan jiwaku padamu

 

Engkaulah cinta

 

Yang selama ini aku cari

 

Ku relakan jiwa

 

Tuk menjadi penghuni dalam sangkar hatimu

 

Kerna engkaulah nadi yang menhidupkan aku

 

Yang mampu melarutkan setiap sepi hatiku

 

Seandainya waktu

Tak pernah pertemukan aku dengan dirimu

 

Akan kubiarkan mati hatiku selamanya

 

Sehingga kau datang membangunkan aku

 

Ku relakan jiwa

 

Tuk menjadi penghuni dalam sangkar hatimu

 

Kerna engkaulah nadi yang menhidupkan aku

 

Yang mampu melarutkan setiap sepi hatiku

 

 

Komen untuk Relakan Jiwa (21)

No Name
No Name

Bila lah boleh send this song to someone i love ๐Ÿ˜…

YU๐Ÿช™SOF
YU๐Ÿช™SOF

. ๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž ๐Ÿ’Ž๐Ÿ˜’๐Ÿคญ๐Ÿ˜‚๐Ÿคซ๐Ÿคก๐Ÿฅณ๐Ÿ˜ฅ๐Ÿ˜ฆ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜…๐Ÿฅฒ๐Ÿ˜๐Ÿฅบ๐Ÿ’Ž ๐Ÿ’Ž๐Ÿฅด๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜จ๐Ÿคฉ๐Ÿฅธ๐Ÿ˜ฃ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ท๐Ÿฅถ๐Ÿค—๐Ÿคฏ๐Ÿคฃ๐Ÿ˜‰๐Ÿ’Ž ๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž

Qannesa Hazri
Qannesa Hazri

Follow my Tiktok _QUEENES ๐Ÿงšโ€โ™€๏ธ

Shi Hus
Shi Hus

teringat zulkifli abu bakar... xde jodoh... semoga dia dlm lindungan Allah

๐ŸŒ LAiLA NuR
๐ŸŒ LAiLA NuR

๐Ÿ˜˜๐Ÿ’•

Fatin Najiha
Fatin Najiha

1.5.2022

Cokotiau
Cokotiau

Sahih penin gam ehh mat ๐Ÿคฃ

ni lah tempat kami yg tak sesahih mereka yg spm,sptm,ijazah,diploma,doktor,mujahiddin mujahiddin,hanya mmpu pmr(1b/2c5D,no spm,ยฅยฅ

Pepi Panda
Pepi Panda

Sedih..

hairul
hairul

terbaik lagu ni...

FIX
FIX

13.08.2021