Dengarkan lagu Sempurna nyanyian Insomniacks dengan lirik

Sempurna

Insomniacks14 Feb 2022

Lirik Sempurna

siapakah diriku

tanpa dirimu sayangku

telah lama ku tunggu

tiap malam ku merindu

wajahmu cintaku

 

di dalam dakapanmu

ku diselimut bintang

lukisan senyumanmu

berlari di mindaku

 

kini aku merayu

tolong kekal dalam hidupku

sangat sepi tanpamu

takut ‘tuk teruskan hidup ini bersendiri

 

di dalam dakapanmu

ku diselimut bintang

lukisan senyumanmu

berlari di mindaku

 

bagaimanakah caranya

untuk ku ganti apa yang sudah

sempurna

 

oh god I can’t go on without her

this girl is my love, my forever

I’m begging you please don’t take her

away from me

 

bagaimanakah caranya

untuk ku ganti apa yang sudah

sempurna

 

oh god I can’t go on without her

this girl is my love, my forever

I’m begging you please don’t take her

 

away from me

Komen untuk Sempurna (117)

Aidil Fadly
Aidil Fadly

y

Khairul Hafizan
Khairul Hafizan

Smart

Talib Mahat
Talib Mahat

♥️♥️♥️♥️

Yanyan🌸
Yanyan🌸

aaa😩😩

Daren Tan
Daren Tan

" i can't imagine if i lost her') "

DAMIA RIZKA
DAMIA RIZKA

lagu ni membuat kan saya rindu bila dia nak masuk from 3 hmm tapi saya tetap boleh chat dia cuma tak dapat bagi dia coklat je

Ramli Rosely
Ramli Rosely

0ld

tak kira berapa selesa kita dgn dia,tk kira berapa lama kita tunggu dia.tk terkira betapa banyak cinta yg kau bagi padanya.tapi jika dia memilih untuk menolak .selama mana pun kita tunggu.hanya akan menambahkan harapan palsu dan rasa sakit yang takkan terhenti selagi kau belum cuba untuk melupakannya.you’re perfect girl.just hoping one day you will found someone else yang boleh sambungkan hajat dan impian aku untuk tgk dia bahagia dgn selamanya .cinta tak semestinya memiliki.accept that fact

Khaidry Khai
Khaidry Khai

☺️☺️☺️

Aiman Arif
Aiman Arif

Layak ke SFMM37

Ahmad Khusairi
Ahmad Khusairi

tak kira berapa selesa kita dgn dia,tk kira berapa lama kita tunggu dia.tk terkira betapa banyak cinta yg kau bagi padanya.tapi jika dia memilih untuk menolak .selama mana pun kita tunggu.hanya akan menambahkan harapan palsu dan rasa sakit yang takkan terhenti selagi kau belum cuba untuk melupakannya.you’re perfect girl.just hoping one day you will found someone else yang boleh sambungkan hajat dan impian aku untuk tgk dia bahagia dgn selamanya .cinta tak semestinya memiliki.accept that fact