Dengarkan lagu Segalanya Ku Terima nyanyian Ilusi dengan lirik

Segalanya Ku Terima

Ilusi7 Ogs 1999

Lirik Segalanya Ku Terima

Aku yang kehilangan

Dalam diri sendiri

Terkurung dalam bayanganmu

 

Gelak ketawa engkau

Bagai bertahun dulu

Manyeret ku ke syurga kita

 

Itu mimpi yang terkenang

Membuat aku terbuang

Tika memapah semangat

Yang masih ada

 

Cerita silam ini

Menjadi racun bisa

Dan kini aku pun melara

 

Dilemas di dataran

Dilambung ombak hidup

Pun aku masih menantimu

 

Akan tersinggkapkah cinta

Yang telah sekian lama

Kita dodoikan bersama

Di mimpi ngeri

 

Biarpun masih tergagah

Menjulang cinta yang patah

Sebenarnya aku kesepian

Dan aku masih cinta

 

Diri ini penuh luka

Yang tidak akan tertutup

Meski pun ada pengganti

Seiras wajah

 

Aku yang kehilangan

Dalam diri sendiri

Terkurung dalam bayanganmu

 

Gelak ketawa engkau

Bagai bertahun dulu

Manyeret ku ke syurga kita

 

Itu mimpi yang terkenang

Membuat aku terbuang

Tika memapah semangat

Yang masih ada

 

Biarpun masih tergagah

Menjulang cinta yang patah

Sebenarnya aku kesepian

Dan aku masih cinta

 

Diri ini penuh luka

Yang tidak akan tertutup

Meski pun ada pengganti

 

Seiras wajah

Komen untuk Segalanya Ku Terima (134)

YU🪙SOF
YU🪙SOF

1️⃣3️⃣4️⃣🌙 1 🌙✨✨✨🔥 ✨✨✨🔥✨ ✨✨🔥✨✨ ✨🔥✨✨✨ 🔥✨✨✨⭐

Nur salim
Nur salim

cinta tuhan untuk hang aje lah ... hang nak cinta dia bukan kenal pun ... hahah

mendalam sungguh maksud lagu ni, ia berkisah cinta bertepuk sebelah tangan.. apa pun nostalgia lagu kumpulan ni. terbaik saya kasi 💫💫💫💫💫 bintang

Nur salim
Nur salim

hahahaha ... dangkal sangat pemikiran ... ni tentang diri dan ketuhanan ...

1989....masa lgu ni hangat saya 21 thn..dh 29 thn dh lgu ni....indahnya kenangan....

boBo
boBo

best gila lah

shalaibellaz
shalaibellaz

nak Join kat room just invite please

mohd fazli
mohd fazli

mendalam sungguh maksud lagu ni, ia berkisah cinta bertepuk sebelah tangan.. apa pun nostalgia lagu kumpulan ni. terbaik saya kasi 💫💫💫💫💫 bintang

Aniza_Basri
Aniza_Basri

❤️👍❤️

Iskandar Adnan
Iskandar Adnan

Mntp

singlePaPa
singlePaPa

Buk awin

jom kita nyanyi kak

Wan Zainal Abidin
Wan Zainal Abidin

Lyn perasaan je mlm2.