Dengarkan lagu Klebus nyanyian Happy Asmara dengan lirik

Klebus

Happy Asmara6 Sep 2022

Lirik Klebus

Klebus - Happy Asmara

Lyrics by:Andry Priyanta

Composed by:Andry Priyanta

Cedake karo aku tapi atimu dinggo wong liyo

 

Dalane rame atiku sing sepi

 

Angen-angen tresno dibales tresno

 

Nyatane tresno dibales matur nuwun

 

Uwis nyaman sempet sayang kok malah ngilang

 

Meh lungo angel bertahan loro

 

Nyobo selalu ono meski kowe raono roso

 

Roso sing jebul tak rasakne dewe

Kebacut sayang ngeke'i harapan kowe milih liyane

 

Langite peteng udane soyo deres klebus tekan atiku

Cedake karo aku tapi atimu dinggo wong liyo

 

Wis dalane dadi pelarian

Dinggo sliramu sing lagi butuh hiburan

Aku sing sayang aku sing berjuang

Bagianmu koyo biasane bagian sing nglarani aku wae

 

Huuuuu

 

Langite peteng udane soyo deres klebus tekan atiku

 

Cedake karo aku tapi atimu dinggo wong liyo

 

Wis dalane dadi pelarian

Dinggo sliramu sing lagi butuh hiburan

Aku sing sayang aku sing berjuang

Bagianmu koyo biasane bagian sing nglarani

Wis dalane dadi pelarian

Dinggo sliramu sing lagi butuh hiburan

Aku sing sayang aku sing berjuang

Bagianmu koyo biasane bagian sing nglarani aku wae

 

 

Bagianmu koyo biasane bagian sing nglarani aku wae