Dengarkan lagu Sisa Rasa nyanyian Mahalini dengan lirik

Sisa Rasa

Mahalini22 Okt 2021

Lirik Sisa Rasa

Melihatmu bahagia

Satu hal yang terindah

Anugrah cinta yang

Pernah kupunya

Kau buat ku percaya

Ketulusan cinta

Seakan kisah sempurna

Kan tiba

Masih jelas teringat

Pelukanmu yang hangat

Seakan semua

Tak mungkin menghilang

Kini hanya kenangan

Yang telah kau tinggalkan

Tak tersisa lagi waktu bersama

Mengapa masih ada

Sisa rasa di dada

Disaat kau pergi begitu saja

Mampukah ku bertahan

Tanpa hadirmu sayang

Tuhan sampaikan rindu untuknya

Masih jelas teringat

Pelukanmu yang hangat

Seakan semua

Tak mungkin menghilang

Kini hanya kenangan

Yang t'lah kau tinggalkan

Tak tersisa lagi waktu bersama

Mengapa masih ada

Sisa rasa di dada

Disaat kau pergi begitu saja

Mampukah ku bertahan

Tanpa hadirmu sayang

Tuhan sampaikan rindu untuknya

Masih tersimpan, setiap kenangan

Semua cinta yang kau beri

Kau takkan terganti

Mengapa masih ada

Sisa rasa di dada

Disaat kau pergi begitu saja

Mampukah ku bertahan

(Tanpa hadirmu sayang)

 

Tuhan sampaikan rindu untuknya

Komen untuk Sisa Rasa (62)

Afif Zakwan
Afif Zakwan

I really miss u ddy 🥹 hmm

Ipin1415
Ipin1415

aku redha dia bahagia dengan orang lain.. dah nasib jodoh aku bukan dengan dia

nida d ♡︎
nida d ♡︎

🎐

OneEChanz
OneEChanz

terima kasih sebb hadir dlm hti 5 tahun disia2 kn..tiba msa sya undur diri kerana sya dh penat semua nya...Secara tiba2 kehadiran Mr A mberi semangat baru utk sya..dia lh kekuatan sya ada sekrg ni...tq Aril❤️ awk dtg msa tepat pada msa ni....love u so much...ldr sabah/sarawak

Lemon
Lemon

to look like a good night with my friend and good morning '🙏🏻😍👍♥️♥️👑🎼🎵🎶🎤🎧📻🎷🎙️

haneda_hada
haneda_hada

Even tak lama, still rasa bagaimana dicintai olehnya even now dah berbeza✨🤍 it's okay yang.. asalkn u bhgia

Hazzi Ismail
Hazzi Ismail

Lagu ini sangat kena dengan ku setelah apa yg ku lakukan dan dia pergi begitu saja

joox291054427
joox291054427

.ianya hanya datang menyinggah bukan selamanya berharap apa yg ku rasa kau merasakan

tina agustina
tina agustina

Erm so much for mantan

zack
zack

melupakn org yng Kita cintai amat susah lupakan smpai bila ²