Dengarkan lagu Pelanggaran nyanyian Nayla Fardila dengan lirik

Pelanggaran

Nayla Fardila, Restianade25 Sep 2023

Lirik Pelanggaran

Tegel kowe nglarani wong koyo aku

Sing wis nompo elek apike uripmu

 

Lilo aku lilo berjuang mati-matian

Nanging kowe malah milih demikian

 

Isa-isane kowe ngarang cerito

Nangis kelaran nutupi kesalahan

 

Sok-sokan cidro padahal sing nggawe loro

Dramamu uwis tak woco lungo'o aku ra gelo

 

Trimo ngalih ngempet perih

Tak angkat gendero putih

Aku nyerah lambaikan tangan

Dadah sayang tresnoku wes ilang

 

Sepurane sayang atimu wes kebobolan

Ora iso njogo perasaan

 

Kowe main belakang

Kabeh rosoku tak buang

Pelanggaran kowe tak kartu abang

 

Isa-isane kowe ngarang cerito

Nangis kelaran nutupi kesalahan

 

Sok-sokan cidro padahal sing nggawe loro

Dramamu uwis tak woco lungo'o aku ra gelo

 

Trimo ngalih ngempet perih

Tak angkat gendero putih

Aku nyerah lambaikan tangan

Dadah sayang tresnoku wes ilang

 

Sepurane sayang atimu wes kebobolan

Ora iso njogo perasaan

Kowe main belakang

Kabeh rosoku tak buang

Pelanggaran kowe tak kartu abang

 

Kowe main belakang

Kabeh rosoku tak buang

 

 

Pelanggaran kowe tak kartu abang