Dengarkan lagu Chica  [JOOX ORIGINALS] nyanyian Aziz Harun dengan lirik

Chica [JOOX ORIGINALS]

Aziz Harun19 Jun 2020

Lirik Chica [JOOX ORIGINALS]

Apa yang telah ku lakukan

Ku coba tapi ku tak tahan

Untuk terus bersama mu

Mereka kata kita tak serasi

But for me you're still the one and only

Girl mahu hanya kamu

Dah berkali-kali mencuba

Melupakan mu tidak

Terhanyut dibuai

Ku dikhayal terus membisu

Chica, ku ku gila

Menanti jawapan mu sampai bila

Ku bukan dewa sayang berikanlah

Ruang tuk meragut hatimu

Chica, ku ku gila

Separuh nyawa ku menagih cinta

Ku bukan dewa sayang

Katakanlah kau lah cinta ku

Mereka kata kita tak serasi

But for me you're still the one and only girl,

Mahu hanya kamu

Dah berkali-kali mencuba

Melupakan mu tidak

Terhanyut dibuai

Ku dikhayal terus membisu

Chica, ku ku gila

Menanti jawapan mu sampai bila

Ku bukan dewa sayang berikanlah

Ruang tuk meragut hatimu

Chica, ku ku gila

Separuh nyawa ku menagih cinta

Ku bukan dewa sayang

Katakanlah kau lah cinta ku

Tak ku puas mencinta tuk semalam saja

Benarkan rasa ini selamanya

Oh oh Chica

Chica, ku ku gila

Menanti jawapan mu sampai bila

Ku bukan dewa sayang berikanlah

Ruang tuk meragut hatimu

Chica, aku gila

Separuh nyawa ku menagih cinta

Ku bukan dewa sayang

 

Katakanlah kau lah cinta ku

Komen untuk Chica [JOOX ORIGINALS] (330)

Cinta
Cinta

๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™€๏ธ

Sape Dengar Lagu Ni Sambil Tgk Komen Kt Sini? 3<๐Ÿค—๐Ÿ˜

Queen
Queen

mcm suara taufiq batisha ...

Shahira Ira
Shahira Ira

Haiy

Shahira Ira
Shahira Ira

Okey blh

Hey Guys , Fad ada cover lagu BONEKA - Ernie Zakri . Jemputla dgar cover baru ni , Semoga awak semua terhibur .. Kalau Uolls suka jangan lupe LIKE & KOMEN โค๏ธโค๏ธ To Owner Btw Sedap sangat .. Maaf kan saya promote cover saya โค๏ธโค๏ธ TQ semua ๐ŸŒน๐ŸŒน

Shahira Ira
Shahira Ira

best lagu saya suka harap kita semua spot mereka ๐Ÿฅบ๐Ÿ’”๐Ÿฅบ๐Ÿ’”๐Ÿฅบ๐Ÿ’”๐Ÿฅบ๐Ÿ’”๐Ÿฅบ๐Ÿ’”๐Ÿฅบ๐Ÿ’”๐Ÿฅบ๐Ÿ’”๐Ÿฅบ๐Ÿ’”๐Ÿฅบ

Shahira Ira
Shahira Ira

mn korang x berapa banyak komen pon

Shahira Ira
Shahira Ira

Jai

Best lah lagu......Aziz Harun ni๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–

Shahira Ira
Shahira Ira

hai you keep going on that weekend and have fun for me and yes I can get them to come over to

Shahira Ira
Shahira Ira

Haiy

Shahira Ira
Shahira Ira

saya suka lagu ini