Dengarkan lagu Mahligaimu Dari Airmataku nyanyian Fieya Julia dengan lirik

Mahligaimu Dari Airmataku

Fieya Julia, Luqman Faiz8 Apr 2022

Lirik Mahligaimu Dari Airmataku

Izinkan diriku meluahkan rasa

Maafkanlah aku andai kau terasa

Biarku paparkan apa yang terjadi

Moga engkau tak ulangi

 

Sungguh tak kusangka kau berpaling tadah

Setelah lamanya menjalinkan cinta

Dalam diam-diam kau sudah berpunya

Tanpa aku menyedari semuanya

 

Aku mendoakan agar kau bahagia

Bersama si dia insan yang kau suka

Percintaan kita tak sampai ke mana

Setakat di bibir saja

 

Sayang, kau bina mahligai dari air mata

Yang jatuh berderai di wajah sepiku

Hancurnya hatiku bisa tak terkata

Terhumban rasa diriku

 

Oh aduhai ku masih ingati

Janji manis dan saat romantis

Kau pintaku supaya setia

Akhirnya kau yang berubah

 

Oh Tuhanku tabahkan hatiku

Temukanku dengan ketenangan

Jiwa ini dibelasah rindu

Tetapi apa dayaku

 

Aku mendoakan agar kau bahagia

Bersama si dia insan yang kau suka

Percintaan kita tak sampai ke mana

Setakat di bibir saja

 

Sayang, kau bina mahligai dari air mata

Yang jatuh berderai di wajah sepiku

Hancurnya hatiku bisa tak terkata

Terhumban rasa diriku

 

Oh aduhai ku masih ingati

Janji manis dan saat romantis

Kau pintaku supaya setia

Akhirnya kau yang berubah

 

Oh Tuhanku tabahkan hatiku

Temukanku dengan ketenangan

Jiwa ini dibelasah rindu

Tetapi apa dayaku

 

Kucuba pejam mata tapi tak terlena

Keranaku masih teringat padamu

Begitu payahnya nakku melupakan

Pernahkah engkau fikirkan

 

Oh sayang

Komen untuk Mahligaimu Dari Airmataku (101)

Idham84
Idham84

Ok, but still the best original version..👏

Strawberries Lim
Strawberries Lim

kira boleh lah...biar sumbang asal menyumbang!

joox294465089
joox294465089

Tu kan aku

joox294465089
joox294465089

vjf kgg

sy jujur ye.. tak sedap 💔

joox294465089
joox294465089

g ku ingin seperti

I'm impressed. Nice cover, both vocals just nice 👍 takde la teruk ke apa..over je yg komen tak sedap just bcoz suka dgr lagu asal

joox294465089
joox294465089

hk cm

Lagu zaman sekolah dulu ni..teringat pulak kt lelaki yg suka sye dlm diam..dia tulis lirik lagu ni atas meja..x sangka dari suka menyakat,gaduh(ejek-mengejek) akhirnya dia ada hati kt sye dlm diam..tau pun sbb kwn bagitau sbb pelik diorang gosip kan sye dgn dia..dlm masa yg sama sye suka kt org lain..tp x pernah couple ek zaman sekolah dulu..just suka dlm diam je..

Ina Marina Tokngah
Ina Marina Tokngah

rosak lgu ..yg asli tersentuh sngtt hati..yg ni cam karok ja

joox293465858
joox293465858

lagu yg mengingatku kepada die bersama ku al-fatihah sahabatku

zaidah aida
zaidah aida

ok

Kamil Chronicles
Kamil Chronicles

not bad..dengar untuk tido bole la