Dengarkan lagu Putus nyanyian Nabila Razali dengan lirik

Putus

Nabila Razali19 Nov 2021

Lirik Putus

Terluka hati

Saat kau mendustakan cinta

Teganya dirimu memperlakukan begini

Pedih rasaku tak tertahan sebak di dada

Ingin ku luahkan tapi tak berdaya

Engkau diri di sampingnya

Senyum seakan bahagia

Tanpa memikirkan aku

Yang merenung dirimu

Jika kau ingin ku pergi

Bisa ku undurkan diri

Aku hanyalah sandaran cinta

Jangan menangis lagi

Jangan bersedih lagi

Pujuk lah hati ku yang sendu resah, pilu

Biar ku pergi jua

Biar kau bahagia

Bersama dengan dia yang kau puja

Cinta kau dan aku

Tak mungkin kembali

Terputus sudah selamanya

Jika kau ingin ku pergi

Bisa ku undurkan diri

Aku hanyalah sandaran cinta

Jangan menangis lagi

Jangan bersedih lagi

Pujuk lah hati ku yang sendu resah, pilu

Biar ku pergi jua

Biar kau bahagia

 

Bersama dengan dia yang kau puja

Komen untuk Putus (878)

😈
😈

last history dia dengar lagu ini..😔

Azizah Kamaruddin
Azizah Kamaruddin

luah kan semuanya di sini , kami sedia mendengar cerita mu.

AziezzulHakeem
AziezzulHakeem

Setelah aku bertahan, aku mengerti aku hanya menjadi tempat untuk kamu berteduh

YU🪙SOF
YU🪙SOF

8️⃣7️⃣5️⃣🌙8 🟦🟦⬜⬜🟥🟥 🟦🟦⬜⬜🟥🟥

butterfly 🦋
butterfly 🦋

♥️♥️♥️

yana
yana

perkahwinan ini satu pendustaan.. setiap hari cuma dusta yg keluar dr mulutnya 😔

tashaaa
tashaaa

bila dgr je lgu ni confirm jatuh air mata mendalam betul lirik dia 😀

YU🪙SOF
YU🪙SOF

8️⃣7️⃣1️⃣🌙7 🟨🟨🟩🟩 🟨🟨🟩🟩 🟩🟩🟨🟨 🟩🟩🟨🟨

Suraya Ahmad
Suraya Ahmad

sabar selagi mampu

joox291816093
joox291816093

fav song trus kn semangat nabila Razali