Dengarkan lagu Merasa Indah nyanyian Tiara Andini dengan lirik

Merasa Indah

Tiara Andini17 Dis 2021

Lirik Merasa Indah

Kemarin engkau, nyatakan hati

Tapi terlambat

Katamu tak bisa

Cinta ini takkan berbalas

Sayang kupastikan melayang

Pedih ku saat merasa indah

Semua hilang dan usai

Bila cinta ini tak nyata

Jangan engkau beri harapan

Sudah, cukup kini kusadari

Terlalu cepat jatuhkan hati

 

Kini ku mengerti kau lebih

Memilih dia

Cinta ini takkan berbalas

Sayang kupastikan melayang

Pedih ku saat merasa indah

Semua hilang dan usai

Bila cinta ini tak nyata

Jangan engkau beri harapan

Sudah, cukup kini kusadari

Terlalu cepat jatuhkan hati

Sempat kau bersikap

Seolah sandaran jiwaku

Namun apa artinya

Memilih hati yang salah

 

Pedih ku saat merasa indah

Semua hilang dan usai

Bila cinta ini tak nyata

Jangan engkau beri harapan

Sudah, cukup kini kusadari

Terlalu cepat jatuhkan hati

Pedih ku saat merasa indah

Semua hilang dan usai

Bila cinta ini tak nyata

Jangan engkau beri harapan

Sudah, cukup kini kusadari

Terlalu cepat jatuhkan hati

 

Terlalu cepat jatuhkan hati

Komen untuk Merasa Indah (50)

ain♥️
ain♥️

ain♥️

🦄
🦄

Sbb dari awal tktahu dia dah berpunya if tahu mesti saya tknk terlalu rapat smpai diri sendiri yg tk boleh move on sedih sangatt tp tknk ganggu relay dorang tp still kawan dgn dia tp rasa jealous tak faham dgn diri sendiri😩😭😭

pedih mat. ramai ramai yg single, yang berpunya tula sangkut hmm

pumpkins
pumpkins

pedih mat. ramai ramai yg single, yang berpunya tula sangkut hmm

Not only you saya pon pernah merasa end up rasanya mcm perempuan tu atau saya yg patut tersakiti ;) “pedih ku saat merasa indah”

🦄
🦄

Not only you saya pon pernah merasa end up rasanya mcm perempuan tu atau saya yg patut tersakiti ;) “pedih ku saat merasa indah”

tersangkut dekat pakwe orang 😭

pumpkins
pumpkins

tersangkut dekat pakwe orang 😭

butterfly🦋
butterfly🦋

come here bcuz of ive🤍

amirah
amirah

😔😔

Fany Pradah Mumpuni
Fany Pradah Mumpuni

Tiara suaranya ademmm bgt kyk ubin masjid 😁😁😁

Muhammad Zamani
Muhammad Zamani

Sokong 100%

melupakan dirinya mungkin boleh..tapi melupakan kenangan saat bersamanya amat pedih untuk dilupakan

ika
ika

ulang “ aku dgr lgu ni hm