Dengarkan lagu Mimpi nyanyian Haqiem Rusli dengan lirik

Mimpi

Haqiem Rusli15 Dis 2020

Lirik Mimpi

Di saat aku pejamkan mata

Kucuba bayangkan raut wajahmu

Doaku agar kau hadir di dalam mimpi

Menemani aku

Mimpi yang indah kau bersamaku

Mimpi yang ngeri kau bersama dengannya

Dan jangan dikau hampiri dia

Dia pasti membawa kau pergi

Dia… Dia...

Mengapa dia...

Semalam aku diburu mimpi

Mimpi ngeri yang menghiris hatiku

Tapi ku tahu jauh dalam sudut hatimu

Kau takkan tinggalkan ku

Mimpi yang indah kau bersamaku

Mimpi yang ngeri kau bersama dengannya

Dan jangan dikau hampiri dia

Dia pasti membawa kau pergi

Oh… Ku dibuai mimpi yang indah

Dan juga mimpi ngeri

Mimpi yang indah kau bersamaku

Mimpi yang ngeri kau bersama dengannya

Dan jangan dikau hampiri dia

Dia pasti membawa kau pergi

Dia (mengapa dia oh...)

Dia (mengapa dia oh...)

Mengapa dia

 

Mengapa dia

Komen untuk Mimpi (1,578)

YU🪙SOF
YU🪙SOF

1️⃣5️⃣7️⃣8️⃣🌙4 🟨🟨🟩🟩 🟨🟨🟩🟩 🟩🟩🟨🟨 🟩🟩🟨🟨

Lella Della Myz
Lella Della Myz

💖

Lella Della Myz
Lella Della Myz

💖💖🗣️

YU🪙SOF
YU🪙SOF

1️⃣5️⃣7️⃣5️⃣🌙3 ✨✨✨✨✨ ✨🔷🔷🔷✨ ✨❤️❤️❤️✨ ✨✨✨✨✨

alifkafaliflam89
alifkafaliflam89

sebenarnya saya tak tahu nak mulakan kat mana???sebab yg ini new edition AAA awak dah saya hantar mesej dalam instegram tak balas,saya call taknak jawab,how

YU🪙SOF
YU🪙SOF

1️⃣5️⃣7️⃣3️⃣🌙 2 ✨✨✨✨✨ ✨✨✨✨✨ ✨✨✨✨✨ ✨✨✨✨✨

Qannesa Hazri
Qannesa Hazri

Follow my Tiktok _QUEENES 🧚‍♀️

YU🪙SOF
YU🪙SOF

1️⃣5️⃣7️⃣1️⃣🌙 1 📀📀🌐📀📀 📀🌐🌐🌐📀 🌐🌐🔴🌐🌐 📀🌐🌐🌐📀 📀📀🌐📀📀

alifkafaliflam89
alifkafaliflam89

Alhamdulillah baru jer ada pengikut seorang,,tu pun tengok jugaklah kalau kalau saya berkenan untuk memberi ilmu denganya,setiap pertunjuk,,lebih2 lagi lelaki kerana jika lelaki dan lelaki bersentuh hukum kami tak haram,,tak dapat dosa pun,melainkan ada hawa nafsu diantara kedua2 nya,sesunggnya rasulullah takkan pandang atau menganggap yg kamu semua berketerunan rasulullah sa.w.iaitu seperti kaum nabi LUTH.

alifkafaliflam89
alifkafaliflam89

tpon jadi bodo boleh x