Dengarkan lagu Jangan Menangis Cinta nyanyian Idayu dengan lirik

Jangan Menangis Cinta

Idayu29 Apr 2022

Lirik Jangan Menangis Cinta

Ku pasrah menanti cinta

Ku serah jiwa dan raga

Namun tiada harga

 

Ku dambakan kasihmu cinta...

Hati ini merintih lara

 

Hanya Tuhan yang tahu hatiku

Saat kau mungkir janjimu

Jiwaku meratap pilu

 

Jangan Menangis Cinta

Ku derita

Kasihmu padaku

Oh hanyalah dusta

Jiwaku terluka

hatiku kecewa

Jangan Menangis Cinta

 

Demi cinta ku kan terima

Apa pun dugaannya

Ku harungi jua

 

Hanya kau di hati ini, kasih

Yang ku cinta sampai mati

 

Hanya Tuhan yang tahu hatiku

Saat kau mungkir janjimu

Jiwaku meratap pilu

 

Jangan Menangis Cinta

Ku derita

Kasihmu padaku

Oh hanyalah dusta

Jiwaku terluka

hatiku kecewa

Jangan Menangis Cinta

 

Jangan Menangis Cinta

Ku derita

Kasihmu padaku

Oh hanyalah dusta

Jiwaku terluka

hatiku kecewa

 

Jangan Menangis Cinta

Komen untuk Jangan Menangis Cinta (23)

joox293279904
joox293279904

tenang hati dengar lagu ni

Haris Sulaiman
Haris Sulaiman

๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ

Thehaziq
Thehaziq

Kemungkinan lgu ini hnya layak smpai separuh akhir mm27 tp utk ke AJL lgu ini masih lemah dr segi melody

Tbh suara idayu sgt gemersik and sedap cant deny it. Tp lagu ni not that very entertaining sgt mendatar and doenst do justice to her great voiceโ€ฆ first time dgr ok but 2nd time dah boring sorry. But i always love her โ™ฅ๏ธ

Azzwan ArchueCharlotte
Azzwan ArchueCharlotte

๐Ÿ’๐ŸŒน 27/08 ๐Ÿ’‹

eqmal_heiden
eqmal_heiden

Tbh suara idayu sgt gemersik and sedap cant deny it. Tp lagu ni not that very entertaining sgt mendatar and doenst do justice to her great voiceโ€ฆ first time dgr ok but 2nd time dah boring sorry. But i always love her โ™ฅ๏ธ

YU๐Ÿช™SOF
YU๐Ÿช™SOF

. ๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž ๐Ÿ’Ž๐Ÿ˜’๐Ÿคญ๐Ÿ˜‚๐Ÿคซ๐Ÿคก๐Ÿฅณ๐Ÿ˜ฅ๐Ÿ˜ฆ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜…๐Ÿฅฒ๐Ÿฅบ๐Ÿ’Ž ๐Ÿ’Ž๐Ÿฅด๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜จ๐Ÿฅธ๐Ÿ˜ฃ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ท๐Ÿฅถ๐Ÿค—๐Ÿคฏ๐Ÿคฃ๐Ÿ˜‰๐Ÿ’Ž ๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž

fifi andaman
fifi andaman

love idayu ๐Ÿ˜˜

kina
kina

๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญxde perempuan yg x nangis bile dgr lagu ni

YU๐Ÿช™SOF
YU๐Ÿช™SOF

. ๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž ๐Ÿ’Ž๐Ÿ˜’๐Ÿ˜จ๐Ÿ˜‚๐Ÿคซ๐Ÿ˜ฃ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ฅ๐Ÿ˜ฆ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜…๐Ÿคฃ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜–๐Ÿ’Ž ๐Ÿ’Ž๐Ÿฅด๐Ÿ˜’๐Ÿ˜จ๐Ÿ˜‚๐Ÿคซ๐Ÿ˜ฃ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ฅ๐Ÿ˜ฆ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜…๐Ÿคฃ๐Ÿ˜‰๐Ÿ’Ž ๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž

Az
Az

Besttt