Dengarkan lagu Melepaskanmu nyanyian Sakura Band dengan lirik

Melepaskanmu

Sakura Band18 Nov 2014

Lirik Melepaskanmu

Aku menjaga utuhnya cinta

Tapi kau selalu mengingkarinya

Cukup sudah aku menahan sakit

Sebelum teruskan cinta ini

 

Terlalu lama ku berdiam diri

Saat kau selalu sakiti hati

Maafkan ku harus meninggalkanmu

Usaikan semua yang ku rasa

 

Dan aku pun terluka keranamu

Kerana cintamu

Aku harus melangkah jauh darimu

Dari cintamu

 

Terlalu lama ku berdiam diri

Saat kau selalu sakiti hati

Maafkan ku harus meninggalkanmu

Usaikan semua yang ku rasa

 

Hapuskanlah semua tentang kita

Aku harus melepaskanmu

Walaupun ku tak bisa

 

Dan aku pun terluka

 

Dan aku pun terluka keranamu

Kerana cintamu

Aku harus melangkah jauh darimu

Dari cintamu

 

Dan aku pun terluka

Kerana cintamu

Aku harus melangkah jauh darimu

 

Dari cintamu

Komen untuk Melepaskanmu (209)

YU๐Ÿช™SOF
YU๐Ÿช™SOF

. ๐Ÿ’™โค๏ธ๐Ÿ’œ๐Ÿ’™โค๏ธ ๐Ÿ’œ๐Ÿ’™โค๏ธ๐Ÿ’œ๐Ÿ’™ ๐Ÿ’œ ๏ทฝ๏ทฝ๏ทฝ๏ทฝ๏ทฝ โค๏ธ ๐Ÿ’™ ๏ทฝ๏ทฝ๏ทฝ๏ทฝ๏ทฝ ๐Ÿ’œ ๐Ÿ’œ๐Ÿ’™โค๏ธ๐Ÿ’œ๐Ÿ’™ ๐Ÿ’œโค๏ธ๐Ÿ’™๐Ÿ’œโค๏ธ

Faizah Iryani
Faizah Iryani

memang lah bukan bercerai tapi sy baru lepas kehilangan bakal suami excident , lagi seminggu masjlis kami . Nak suruh sy relax ke??

yang komen semua meluahkan perasaan, relax la . bukannya bercerai pon

Jinyu
Jinyu

Terima kasih utk semuanya MรBBZ 13/3/2017 - 22/11/2022

mektin
mektin

selamat tahun baru 2023

Mohamad Alif
Mohamad Alif

โค๏ธ

zulcar9
zulcar9

Walaupun ia dah berlalu begitu lama, namun terus terang ku nyatakan, aku langsung tak dapat melupakan mu. mungkin itu lah penangan first love. kau terlalu sempurna utk aku. aku yg khilaf menafsir. 9 tahun yg penuh suka dan duka. aku merasa bangga kerana pernah menyintai mu. walaupun di saat akhir kau meninggalkan aku utk kau mencari mimpi baru mu..semoga kau bahagia...02/01/2006- 08/06/2015...

Z A๐ŸŽงR U L
Z A๐ŸŽงR U L

๐Ÿ˜’๐Ÿ˜จ๐Ÿ˜‚๐Ÿคซ๐Ÿ˜ฃ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ฅ๐Ÿ˜ฆ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜…๐Ÿคฃ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜–๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ข๐Ÿฅด๐Ÿ˜’๐Ÿ˜จ๐Ÿ˜‚๐Ÿคซ๐Ÿ˜ฃ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ฅ๐Ÿ˜ฆ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜…๐Ÿคฃ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜–๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ข๐Ÿฅด๐Ÿ˜’๐Ÿ˜จ๐Ÿ˜‚๐Ÿคซ๐Ÿ˜ฃ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ฅ๐Ÿ˜ฆ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜…๐Ÿคฃ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜–๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ข๐Ÿฅด๐Ÿ˜’๐Ÿ˜จ๐Ÿ˜‚๐Ÿคซ๐Ÿ˜ฃ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ฅ๐Ÿ˜ฆ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜…๐Ÿคฃ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜–๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ข๐Ÿฅด๐Ÿ˜’๐Ÿ˜จ๐Ÿ˜‚๐Ÿคซ๐Ÿ˜ฃ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ฅ๐Ÿ˜ฆ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜…๐Ÿคฃ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜–๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ข๐Ÿฅด

Tak tahu
Tak tahu

Terlalu lama kuberdiam diri Saat kau selalu sakiti hati Maafkan ku harus meninggalkanmu๐Ÿฅฒ

ๆ‘‡ๆปšๅง1989 rock n roll1989
ๆ‘‡ๆปšๅง1989 rock n roll1989

hancur hancur aku

Konohamaru
Konohamaru

200