Dengarkan lagu Apa Kabar Mantan nyanyian Ndx Aka dengan lirik

Apa Kabar Mantan

Ndx Aka26 Mac 2021

Lirik Apa Kabar Mantan

Apa kabar wong sing tau tak sayang

Apa kabar wong sing tau tak gawe nyaman

Susah seneng janjine bebarengan

Ning akhire kowe lungo ninggal kenangan

Atiku ra bakal serapuh kuwi

Masalah percintaan tak pikir keri

Masa lalu ra perlu tak baleni

Teko tenang kabeh uwes tak gawe lali

Hei apa kabar mantanku sing tau ning atiku

Kelingan ra karo aku sing tau ngisi atimu

Mbiyen bubare mergo kowe ono sing liyane

Waton minggal ninggal lungo aku sing ono ning kene

Tangise ati iki mergo kowe sing njalari

Bahagiaku hancur ketika tresno iki dibagi

Cerita cinta sing tak bangun nganti tibo tangi

Terima kasih luka ini, sekian ku pamit pergi

Apa kabar wong sing tau tak sayang

Apa kabar wong sing tau tak gawe nyaman

Susah seneng janjine bebarengan

Ning akhire kowe lungo ninggal kenangan

Atiku ra bakal serapuh kuwi

Masalah percintaan tak pikir keri

Masa lalu ra perlu tak baleni

Teko tenang kabeh uwes tak gawe lali

Raiso dibaleni, getun kuwi tibo mburi

Kowe biyen ra kelingan po pas aku mbok larani

Saiki kowe ngemis njaluk aku akon bali

Yo sori sepurane ati iki wes ra sudi

Saiki lungamu ora bakal tak gondheli

Opo meneh ora mungkin nganti kowe tak tangisi

Sementara tak ngene wae, aku dewe wani

Matur sembah nuwun sanget sampun nate nglarani

Mas kangmas sing sepurane tenan

Mbiyen tau gawe atimu kelaran

Tak kiro dek’e iki luwih sayang

Jebul akhire tresnoku nggo dolanan

Po ra kroso sampeyan tak kangeni

Pengen dadi siji kabeh dibaleni

Tulung ngertio isi ati iki

Sumpah matiku ra bakal tak larani

Apa kabar wong sing tau tak sayang

Apa kabar wong sing tau tak gawe nyaman

Susah seneng janjine bebarengan

Ning akhire kowe lungo ninggal kenangan

Atiku ra bakal serapuh kuwi

Masalah percintaan tak pikir keri

Masa lalu ra perlu tak baleni

Teko tenang kabeh uwes tak gawe lalik

Apa kabar wong sing tau tak sayang

Apa kabar wong sing tau tak gawe nyaman

Susah seneng janjine bebarengan

Ning akhire kowe lungo ninggal kenangan

Atiku ra bakal serapuh kuwi

Masalah percintaan tak pikir keri

Masa lalu ra perlu tak baleni

 

Teko tenang kabeh uwes tak gawe lalik

Komen untuk Apa Kabar Mantan (29)

Maz Akmar
Maz Akmar

Best dgr lagu jawa...

YU🪙SOF
YU🪙SOF

. 💙❤️💜💙❤️ 💜💙❤️💜💙 💜 ﷽﷽﷽﷽﷽ ❤️ 💙 ﷽﷽﷽﷽﷽ 💜 💜💙❤️💜💙 💜❤️💙💜❤️

arbit
arbit

ok

Z A🎧R U L
Z A🎧R U L

2️⃣6️⃣

Fieza Fizyanadeeb
Fieza Fizyanadeeb

wlupun x faham bahasa jawa tapi asyikkk lagu ni...

Azura Zul
Azura Zul

fav song know from TikTok

Aziana8
Aziana8

nice same with me Tik tok baring me here

ifa
ifa

🗿

Noorizma Nordin Eyma
Noorizma Nordin Eyma

X faham wehhhh.. 😅

Flower Edelweis
Flower Edelweis

ndak banyak paham jawa tapi asik 🥰