Dengarkan lagu Pura Pura Bujang nyanyian Baby Shima dengan lirik

Pura Pura Bujang

Baby Shima9 Ogs 2019

Lirik Pura Pura Bujang

Kantoi sekali lagi ada cinta tiga segi

Adakah dah bertunang dah berbini

Hati berbicara makin lama makin rasa

Sesuatu yang tak kena dengan dia

 

Kau fikir ku tak tahu

Tak payah nak menipu

Kau pecah tembelang

 

Mengapa oh mengapa jatuh cinta

Sedangkan kau sudah berpunya

Selamba oh selamba kau menggoda

Jangan sayang pura pura bujang

 

Dia atau aku yang mana pilihanmu

Katakan saja aku ingin tahu

Baru kau nak peninglah kerut kerut kening

Guling guling guling guling macam tenggiling

(guling guling guling guling macam tenggiling)

 

Kau fikir ku tak tahu

Tak payah nak menipu

Kau pecah tembelang

 

Mengapa oh mengapa jatuh cinta

Sedangkan kau sudah berpunya

Selamba oh selamba kau menggoda

Jangan sayang pura pura bujang

 

Berwas was lah bila

Bercinta haa jangan

Dipatuk kasih pri berbisa

Jangan sekali dibelitnya

 

Mengapa oh mengapa jatuh cinta

Sedangkan kau sudah berpunya

Selamba oh selamba kau menggoda

Jangan sayang pura pura bujang

 

Jatuh cinta

Sedangkan kau sudah berpunya

Jangan sayang pura pura bujang

 

Jangan sayang pura pura bujang

Komen untuk Pura Pura Bujang (1,744)

YU๐Ÿช™SOF
YU๐Ÿช™SOF

. ๐Ÿ’™โค๏ธ๐Ÿ’œ๐Ÿ’™โค๏ธ ๐Ÿ’œ๐Ÿ’™โค๏ธ๐Ÿ’œ๐Ÿ’™ ๐Ÿ’œ ๏ทฝ๏ทฝ๏ทฝ๏ทฝ๏ทฝ โค๏ธ ๐Ÿ’™ ๏ทฝ๏ทฝ๏ทฝ๏ทฝ๏ทฝ ๐Ÿ’œ ๐Ÿ’œ๐Ÿ’™โค๏ธ๐Ÿ’œ๐Ÿ’™ ๐Ÿ’œโค๏ธ๐Ÿ’™๐Ÿ’œโค๏ธ

niniees
niniees

nov 2022 , still layan lagu shima ni , best sgt terus dancing mcm pak meon๐Ÿคญ

Mika cute
Mika cute

Sesuai untuk ex saya yang buaya muah ๐Ÿ˜˜

Alif Hamziโ„ข
Alif Hamziโ„ข

Sempoi ๐Ÿ‘‹

Z A๐ŸŽงR U L
Z A๐ŸŽงR U L

๐Ÿ’›๐Ÿ’›๐Ÿ’›๐Ÿ’›๐Ÿ’›๐Ÿ’›๐Ÿ’›๐Ÿ’›๐Ÿ’›๐Ÿ’›๐Ÿ’›๐Ÿ’›๐Ÿ’›๐Ÿ’›๐Ÿ’›๐Ÿ’› ๐Ÿ’›๐Ÿ’›๐Ÿ’›๐Ÿ’›๐Ÿ’›๐Ÿ’›๐Ÿ’›๐Ÿ’›๐Ÿ’›๐Ÿ’›๐Ÿ’›๐Ÿ’›๐Ÿ’›๐Ÿ’›๐Ÿ’›๐Ÿ’› ๐Ÿงก๐Ÿงก๐Ÿงก๐Ÿงก๐Ÿงก๐Ÿงก๐Ÿงก๐Ÿงก๐Ÿงก๐Ÿงก๐Ÿงก๐Ÿงก๐Ÿงก๐Ÿงก๐Ÿงก๐Ÿงก ๐Ÿงก๐Ÿงก๐Ÿงก๐Ÿงก๐Ÿงก๐Ÿงก๐Ÿงก๐Ÿงก๐Ÿงก๐Ÿงก๐Ÿงก๐Ÿงก๐Ÿงก๐Ÿงก๐Ÿงก๐Ÿงก โค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธ 01~10/03. โค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธ

Huasdini Huasdini
Huasdini Huasdini

hzh gx is tbud ox FD ysm zy

Z A๐ŸŽงR U L
Z A๐ŸŽงR U L

โค๏ธ๐Ÿ’™๐Ÿ’™๐Ÿ’™โค๏ธโค๏ธโค๏ธ๐Ÿ’™๐Ÿ’™๐Ÿ’™โค๏ธโค๏ธโค๏ธ๐Ÿ’™๐Ÿ’™๐Ÿ’™ โค๏ธโค๏ธ๐Ÿ’™๐Ÿ’™๐Ÿ’™โค๏ธโค๏ธโค๏ธ๐Ÿ’™๐Ÿ’™๐Ÿ’™โค๏ธโค๏ธโค๏ธ๐Ÿ’™๐Ÿ’™ โค๏ธโค๏ธโค๏ธ๐Ÿ’™๐Ÿ’™๐Ÿ’™โค๏ธโค๏ธโค๏ธ๐Ÿ’™๐Ÿ’™๐Ÿ’™โค๏ธโค๏ธโค๏ธ๐Ÿ’™ โค๏ธโค๏ธ๐Ÿ’™๐Ÿ’™๐Ÿ’™โค๏ธโค๏ธโค๏ธ๐Ÿ’™๐Ÿ’™๐Ÿ’™โค๏ธโค๏ธโค๏ธ๐Ÿ’™๐Ÿ’™ โค๏ธ๐Ÿ’™๐Ÿ’™๐Ÿ’™โค๏ธโค๏ธโค๏ธ๐Ÿ’™๐Ÿ’™๐Ÿ’™โค๏ธโค๏ธโค๏ธ๐Ÿ’™๐Ÿ’™๐Ÿ’™ 20~30/02

Amirul sharim
Amirul sharim

kninij

Amirul sharim
Amirul sharim

knjnj

Amirul sharim
Amirul sharim

kmjnj