Dengarkan lagu Kartonyono Medot Janji nyanyian Nabila Maharani dengan lirik

Kartonyono Medot Janji

Nabila Maharani10 Feb 2020

Lirik Kartonyono Medot Janji

Kok kebangeten

 

Sambat blas ra ono perhatian

 

Jelas kubutuh atimu kubutuh awakmu

 

Kok kebangeten men

 

Loro ati iki

 

Tak mbarno karo mbok nggo latihan

 

Sok nek wis oleh gantimu wis ra kajok aku

 

Mergo wis tau wis tau jeru

 

Mbiyen aku jek betah suwe-suwe wegah

 

Nuruti kekarepanmu sansoyo bubrah

 

Mbiyen wis tak wanti-wanti ojo ngasi lali

 

Tapi kenyataannya pergi

 

Kartonyono ning Ngawi medot janjimu

Ambruk cagakku nuruti angan-anganmu

 

Sak kabehane wis tak turuti

Tapi malah mblenjani

Budalo malah tak duduhi dalane

 

Metu kono belok kiri lurus wae

 

Ra sah nyawang sepionmu sing marai ati

 

Tambah mbebani

 

Mbiyen aku jek betah suwe-suwe wegah

 

Nuruti kekarepanmu sansoyo bubrah

 

Mbiyen wis tak wanti-wanti

 

Tapi kenyataannya pergi

 

Kartonyono ning Ngawi medot janjimu

Ambruk cagakku nuruti angan-anganmu

 

Sak kabehane wis tak turuti

Tapi malah mblenjani

Budalo malah tak duduhi dalane

Metu kono belok kiri lurus wae

 

Ra sah nyawang sepionmu sing marai ati

Tambah mbebani

 

Ra sah nyawang sepionmu sing marai ati

 

 

Tambah mbebani