Dengarkan lagu Ketulusan Hati (Album Version) nyanyian Anuar Zain dengan lirik

Ketulusan Hati (Album Version)

Anuar Zain1 Jan 2008

Lirik Ketulusan Hati (Album Version)

Ketulusan Hati - Anuar Zain

Cintaku tak berdusta

 

Tak mengenal ingkar

 

Tak kenal nestapa

 

Cintaku hanya indah

Hanya bahagia untuk selamanya

 

Apa yg kurasakan ini

 

Persembahan untuk dirimu

 

Kau dengarkan kasihku

Mencintaimu tak mengenal waktu

Tak mengenal puitis

 

Hanya tulusnya hati

 

Mencintaimu tak mengenal ragu

 

Keyakinan hatiku hanya untuk dirimu

Selalu

 

Cintaku tak berdusta

 

Tak mengenal ingkar

 

Tak kenal nestapa

 

Tak ada seribu janji

 

Hanya bahagia untuk selamanya

 

Apa yg kurasakan ini

 

Persembahan untuk dirimu

 

Kau dengarkan kasihku

 

Mencintaimu tak mengenal waktu

Tak mengenal puitis

 

Hanya tulusnya hati

 

Mencintaimu tak mengenal ragu

 

Keyakinan hatiku hanya untuk dirimu

Selalu

 

Apa yang kurasakan ini

 

Persembahan untuk dirimu

 

Kau dengarkan kasihku

 

Oooo

 

Mencintaimu tak mengenal ragu

Tak mengenal puitis

Hanya tulusnya hati

 

Mencintaimu tak mengenal waktu

Keyakinan hatiku hanya untuk dirimu

Selalu

 

 

Komen untuk Ketulusan Hati (Album Version) (41)

Tg M0naMOsh13
Tg M0naMOsh13

lebih baik nak wealth good health dah nmpk tak nmpk dah gone belum gone tpi dah lol up to you guys hurm jgn perkotak katikkan agama Hurm fuck racist racism terrorist

Shafiq Rahman
Shafiq Rahman

It can relate to many things too.

lagu ni sangat bersifat ketuhanan. saya baru sedar bila tengok clip kat astro aosis background lagu ni

liee
liee

2022 still dgr lagu nie 🥺

Hana Jusoh
Hana Jusoh

fav❤️

ANNeLoVeMusic
ANNeLoVeMusic

💜💜💜

Wanie Cassfuls
Wanie Cassfuls

lagu ni sangat bersifat ketuhanan. saya baru sedar bila tengok clip kat astro aosis background lagu ni

Lynn's Love
Lynn's Love

🥰🥰🥰

shaerin
shaerin

klu wk ng kekasih wk prh sy sapa cinta wk x prh sekli dgr pn klu lleki tu yg terbaik mng lleki baik sduh aku jht kn2 tngok skg jht sgt

shaerin
shaerin

knp wk ni bosan nya lgu2 oh yA trima kekasih wk lgu cinta bossku pd mu seronk lh aku dh bosan bila bercinta

akusuri
akusuri

best betul